Jim . ρώτησε πριν 5 έτη

Αγαπητό PC steps , Άγγελε και όλοι οι υπόλοιποι συντάκτες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούριο PC και το budget μου είναι γύρω στα 400 ευρώ. Θα μπορούσα να αγοράσω "ΤΟ PC ΤΩΝ 350 ΕΥΡΩ" των Unboxholics? Η χρήση που θέλω να κάνω είναι να παίζω παιχνίδια όπως: Fortnite, Gta V, LoL, σε 1080p (όχι πολύ απαιτητικά παιχνίδια όπως PUBG, αν και αυτό το τρέχει αλλά όχι). Μπορείτε να με συμβουλέψετε αν όντως για αυτά τα παιχνίδια και για δουλειές γραφείου θα μπορούσα να το πάρω. Ευχαριστώ.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Πολλά από τα προϊόντα της σύνθεσης (τροφοδοτικό και μητρική) δεν τα βρίσκω πλέον διαθέσιμα σε κανένα κατάστημα.
Η συνολική σύνθεση πολύ δύσκολα θα σου έβγαινε στα 350€, ακόμα και αν ήταν διαθέσιμα τα συγκεκριμένα προϊόντα. Θα σου βγει περίπου 400-430€.
Όσο αφορά τις επιδόσεις, οι Unboxholics παρουσιάζουν τις επιδόσεις του συστήματος σε διάφορα παιχνίδια. Δεν έχουμε να προσθέσουμε εμείς κάτι σε αυτό.
Το σύστημα σίγουρα αξίζει τα λεφτά του, απλά μην έχεις αυταπάτες ότι θα σου βγει στα 350€. Και οι ίδιοι οι Unboxholics είπαν ότι η τιμή ήταν χωρίς μεταφορικά και αντικαταβολές.
Αν μας πεις μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις, μπορούμε να σου προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό τροφοδοτικό και μητρική.