Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΤο rig στο λινκ – too good to be true?
Lazaros Raphael ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα, ετοιμάζομαι να πάρω υπολογιστή (μέσα στον ιούνη). Θέλω να παίζει καινούρια παιχνίδια (GTA V, Witcher, μονταρισμένο Skyrim κλπ) αλλά και εφαρμογές όπως Autodesk Maya, After effects, Photoshop χωρίς πολύ lag.
Βρήκα στο σκρουτζ ψάχνοντας τις πιο χαμηλού κόστους προτάσεις (δεν έχω τους πόρους να τρέξω στα alienware δυστυχώς!) αυτό το desktop.
http://www.e-gate.gr/e-gate-power.html
Κάνει 510 ευρώ αλλά τα κομμάτια που βλέπω - τουλάχιστον όσο αφορά αριθμούς, γιατί εκτός από μεγέθη μνήμης και μάρκες τα υπόλοιπα στοιχεία δε μου λένε πολλά - φαίνονται ιδανικά για τη δουλειά μου. Το ψάχνω όμως, γιατί σε κοντινές τιμές βρήκα μόνο pc με intel chipset για γραφικά, επεξεργαστές amd που δεν πολυσυμπαθώ κλπ. Αξίζει λοιπόν το rig τα λεφτά του? Φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί καλά στη χρήση που θέλω να του κάνω. 
Αν κάτι πάει στραβά με αυτό, μπορείτε να μου προτείνετε γερό desktop μέχρι 600 ευρώ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Λάζαρος

4 Απαντήσεις

GhostWarriorSniper . απάντησε πριν 9 έτη

 Για τα λεφτα που δινεις, πρεπει να πω οτι πολλα ζητας απο το συστημα
Ο Αγγελος έχει φτιαξει αυτο το build, και σιγουρα δεν θα παιζει σε full γραφικα τα παιχνιδια που θες ουτε θα εχει κορυφαιες επιδοσεις στα αλλα προγραμματα, αλλα τουλαχιστον θα τα σηκωνει. 
Το συστημα που δημοσιευσες εσυ εχει προτογονη καρτα γραφικων, γιατι ξοδεψε πιο πολλα στον επεξεργαστη και στην ram. Δηλαδη καλυτερο photoshop, καθολου gaming και για autodesk/after efects δεν ξερω αν χρησιμοποιουν gpu/cpu

Lazaros Raphael απάντησε πριν 9 έτη

Το ξέρω ότι είναι λίγα τα λεφτά, και μάλλον το σκέφτηκα λάθος ότι ένας στημένος υπολογιστής θα είναι απίστευτα πιο φτηνός από έναν έτοιμο. 
Έχω μεν υψηλές προσδοκίες όσον αφορά παιχνίδια και προγράμματα που θα τρέχω αλλά δεν με ενδιαφέρει να ανοίγουν πχ σε δευτερόλεπτα και να έχουν την απίστευτη εμφάνιση του ηλιοβασιλέματος.
Ωραιότατο το λινκ, δίνει πολλές εναλλακτικές, αν και γλυκοκοιτάζω ξεκάθαρα τον 750...Θα προσπαθήσω να ανεβάσω λίγο το budget μου, ευχαριστώ για την απάντηση.

GhostWarriorSniper . απάντησε πριν 9 έτη

Μια r9 280x ειναι η πιο ρεαλιστικη επιλογη για παιχνιδια, και τα 8gb ram καλυτερα για τα αλλα προγραμματα. Αν κρατησεις αυτα και παρεις τα υπολοιπα κομματια απο το pc των 550€ τοτε βγαινει κατι πιο κοντα στα 700.Αν δεν το χρειαζεσαι ή εχεις αλλο μπορεις να βγαλεις το DVD ή αν θες να βαλεις ενα πιο φτηνιαρικο case για να πεσει λιγο η τιμη οπως αυτο πριν τελειωσει η προσφορα
(Αγγελε ελπιζω να μην σε πειραζει που προτεινω builds ολοι οι συνδεσμοι ειναι απο e-shop)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Λάζαρε, οι έτοιμοι υπολογιστές είναι χειρότεροι από κάθε άποψη από τους υπολογιστές σε κομμάτια. Και τα Alienware που ανέφερες, αυτά κι αν είναι για πέταμα, υπερτιμημένες αηδίες που πουλάνε μόνο μάρκα.

Αφού σκοπεύεις να αγοράσεις μέσα στον Ιούνιο, εκεί κοντά που είναι να αγοράσεις κάνε μια νέα ερώτηση, να σου κάνω μια σύνθεση ακριβώς στα μέτρα σου. Μην σου κάνω από τώρα και εξαντληθούν υποσυστήματα ή αλλάξουν οι τιμές.