Καίτη Καρταλ. ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα pcsteps.gr . Σήμερα το πρωί το παιδί μου πήγε να ανοίξει το smartphone του και δεν άνοιγε.Κολλούσε στην οθόνη έναρξης με το σηματάκι του(ZTE και κάτι κινέζικα) και δεν έκανε τίποτε άλλο.

Ψάχνοντας στο youtube για κάποιο βίντεο βοήθειας βρήκα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=4qCcJSsQHpM .Το δικό μας είναι το ZTE V795.Ακολούθησα όλα τα βήματα όμως παρ'όλα αυτά δεν ανοίγει με τίποτα.Του έδωσα και μια ώρα χρόνο μπας και κάνει κάτι αλλά ούτε καν,μένει και κολλάει στην οθόνη έναρξης.

Εντάξει είναι παλιό smartphone δεν το αρνούμαι,Δεκέμβρη του 2014 του το πήρα,αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να σωθεί.Αν πάλι όχι,τι θα προτείνατε ως ένα οικονομικο smartphone για ένα ανήλικο παιδί που βαριά εφαρμογή θα βάλει κανένα bubble witch saga και θα μπαίνει ίντερνετ;Από εφαρμογές δεν το βαρύναμε ποτέ.Είχε μόνο τις δικές του από την "γέννηση" του και αυτό το παιχνίδι που αναφέρω.Ακόμα και στο facebook προτιμούσε να μπαίνει μέσω browser και όχι μέσω της εφαρμογής του,αφού είχε δει ότι "τρώγοταν" η μπαταρία.

3 Απαντήσεις

Φον Ζαρουλολιάκος απάντησε πριν 7 έτη

Ζωή σε λόγου μας...

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Καίτη, δοκίμασε να αφαιρέσεις την μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και ενεργοποίησε ξανά τη συσκευή σου. Πολύ πιθανό να έχει "χτυπήσει" η μητρική πλακέτα.. Εάν μπορείς στείλε μας μία φωτογραφία με αυτό που σου βγάζει..

Καίτη Καρταλ. απάντησε πριν 7 έτη

Φωτόγραφια είναι αδύνατον να στείλω πλέον Γιώργο γιατί δεν ανοίγει πια.Το κηδεύουμε μάλλον αύριο χαχαχα.

Σαν περιγραφή πάντως ήταν το πράσινο ρομποτάκι πεσμένο ανάσκελα με την κοιλιά ανοιχτή και ένα κατακόκκινο θαυμαστικό μέσα σε ένα τρίγωνο!Αυτό με την μπαταρία το είχα διαβάσει και το έκανα,όμως το αποτέλεσμα ήταν στο άνοιγμα του μετά από αυτό να μου γράψει κάτι που δεν το θυμάμαι ακριβώς όμως μου έλεγε για λάθος στην εκίνηση και μου έδινε μια επιλογή και αυτή ήταν η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,όπου φυσικά και την επέλεξα δεν έκανε τίποτα και μετά από κάνα δίωρο που θυμήθηκα και μπόρεσα να το κοιτάξω ήταν ακόμα εκεί αυτό το μήνυμα με αυτή την επιλογή.Έπειτα το κοιτούσα και το ξανακοιτούσα όπου έσβησε από μόνο του,προφανώς έπεσε η μπαταρία του και από εκείνη την ώρα εώς και τώρα ακόμα(ένα 8ώρο υπολόγισε)αν και το έχω βάλει στον φορτιστή δεν φορτίζει και πλέον δεν ανοίγει.Αύριο πάω να του πάρω καινούριο κι ελπίζω να μην με φάει για κάτι ακριβό.