Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΤο Youtube μου τερμάτισε τον λογαριασμό μου χωρίς λόγο
Master Chief ρώτησε πριν 3 έτη

Το youtube σήμερα μου έστειλε αυτό το email:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων ή σοβαρών παραβιάσεων των Οδηγιών κοινότητας (https://www.youtube.com/t/community_guidelines) ο λογαριασμός σας YouTube Cortana έχει ανασταλεί.

Ο λογαριασμός σας τερματίστηκε ως αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων καταχρηστικών, υβριστικών ή/και παρενοχλητικών σχολίων που παραβαίνουν τις οδηγίες κοινότητας. 
Δεν επιτρέπουμε περιεχόμενο στο YouTube που:

  • Εξυμνεί ή υποκινεί τη βία κατά άλλου ατόμου ή ομάδας ατόμων.
  • Ενθαρρύνει το μίσος κατά άλλου ατόμου ή ομάδας ατόμων.
  • Περιέχει στοχευμένη παρενόχληση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, της καταδίωξης, των απειλών, της εκφοβιστικής συμπεριφοράς ή του εξαναγκασμού.
  • Έχει ως κύριο σκοπό να προσβάλει κακόβουλα ένα άλλο άτομο ή να το ταπεινώσει σκόπιμα. 

Ανατρέξτε στο Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές μας που απαγορεύουν τη ρητορική μίσους και την παρενόχληση. Στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε το οικοσύστημά μας, μερικές φορές λαμβάνουμε εσφαλμένη απόφαση αλλά, αν ειδοποιηθούμε, ενεργούμε γρήγορα για να τη διορθώσουμε.

Έχετε υπόψη ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, η κατοχή ή η δημιουργία άλλων λογαριασμών YouTube από μέρους σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τερματισμούς λογαριασμών και τον τρόπο που εφαρμόζονται οι Οδηγίες κοινότητας, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας.
Αν θέλετε να ζητήσετε επανεξέταση της αναστολής, υποβάλετε αυτήν τη φόρμα.

Και ρωτώ εγώ τώρα, πώς μπορώ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου στο youtube; με λίγα λόγια το youtube θεωρεί ότι υποκινώ το μίσος, βία και τον ρατσισμό όταν δε μου έχει στείλει καμία απολύτως προειδοποίηση και μου διέγραφε συνέχεια σχόλια που περιείχαν συγκεκριμένες λέξεις. Αν αυτό συνέβη σε εμένα και μάλιστα άδικα σημαίνει ότι θα συμβεί και σε άλλους.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα

Από τη στιγμή που σου διέγραφε σχόλια, σημαίνει ότι σου έδινε προειδοποίησεις ότι αυτά που έγραφες παραβιάζουν τους όρους χρήστης. Πέρα από το να συμπληρώσεις τη φόρμα επανεξέτασης της απόφασης, δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.