Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ SITE ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Yanis Rokkos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να κάνω site για την επιχείρηση μου (ασφαλιστικό γραφείο).
Έχω ξεκινήσει με το CMS wordpress (είχα στείλει και σχετικό email πριν περίπου 1 χρόνο), το site έχει ανέβει κανονικά αλλά το θέμα που αγόρασα με δυσκολεύει λιγάκι και έτσι εδώ και καιρό δεν το προχωράω καθόλου.
Απευθύνθηκα σε κάποιες εταιρίες πληροφορικής για συνέχιση του υπάρχοντος ή δημιουργία νέου site και μου ζητάν γύρω στα 1000€ (και 1400€ !!). Ωστόσο δεν θα θελα να δώσω ένα τέτοιο ποσό στην αρχή, όσο επαγγελματική δουλειά και να γίνει.
Πλέον σκέφτομαι μήπως απευθυνθώ σε πλατφόρμες τύπου webnode/wix/weebly που κοστίζουν γύρω στα 100€/χρόνο (ένα starter πακέτο).
Ποια η άποψη σας για αυτές τις πλατφόρμες; Αξίζει να ασχοληθώ δεδομένου ότι δεν έχω πολλές απαιτήσεις από το site παρά μόνο να μπορώ να ανεβάζω νέα και αρθρογραφία ανά τακτά διαστήματα (ώστε να ανεβαίνω και στα SEO της google).
Επίσης, έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη ιδέα για την κατασκευή του site;

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιάννη
Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει κάτι εύκολο στη χρήση, οι πλατφόρμες που αναφέρεις θα σε καλύψουν πλήρως.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν την παραμετροποίηση και τις δυνατότητες του Wordpress, αλλά αρκούν για τον σκοπό σου.
Θα πρέπει να ελέγξεις αν το bandwidth και αποθηεκυτικός χώρος που προσφέρει η κάθε υπηρεσία είναι αρκετά για τους χρήστες και το υλικό σου αντίστοιχα.