Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΤροφοδοσία Κάρτα γραφικών –
Άρης Μαρνέρας ρώτησε πριν 5 έτη

καλησπερα παιδια ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα και θα ηθελα να με κατευθυνει καποιος αν μπορουσε.πριν μερικες μερες παρηγγειλα την Msi Rx 570 8gb Armor,η καρτα ζηταει τροφοδοσια 8pin ενω το τροφοδοτικο μου εχει 6pin οποτε θα χρειαστω ανταπτορα απο 6 σε 8pin απ'οτι βλεπω,ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το ακριβες θα μπορουσε καποιος να μου πει αν αυτο ειναι το σωστο?? https://www.e-shop.gr/akasa-ak-cb051-pcie-to-atx12v-cable-adapter-p-PER.805469
Επισης μια 2η ερωτηση το τροφοδοτικο μου ( Solytech dr 8600btx 600w ) παλιο η αληθεια να λεγεται δεν το βρισκω καν στο ιντερνετ αλλα δεν με παιρνει αυτη την περιοδο για αναβαθμισει,υπαρχει περιπτωσει να εχω καποιο προβλημα?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΟΛΑΣ.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Άρη και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Είσαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό δεν διαθέτει 8pin καλώδιο; Μήπως έχει ένα 8pin που χωρίζεται σε 2 των 4pin; Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω το manual για να δω τι συνδέσεις προσφέρει.
Αν δεν έχει σίγουρα σχετικό βύσμα, τότε ο αντάπτορας που αναφέρεις, θα σε καλύψει.

Άρης Μαρνέρας απάντησε πριν 5 έτη

ναι ναι αδερφε δεν εχει 8αρι μονο 6αρι σ'ευχαριστω πολυ υγεια να'χουμε

Άρης Μαρνέρας απάντησε πριν 5 έτη

τελικα πηρα το καλωδιο στο λινκ που ειχα βαλει αλλα τελικα ηταν λαθος καλωδιο δεν ταιριαζει στην υποδοχη της καρτας ας με κατευθυνει καποιος για το καταλληλο και που θα μπορεσω να το βρω?σε πλαισιο η media markt?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Άρη,
Αυτή είναι η σύνδεση που έχουν οι κάρτες γραφικών, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν το παίρνει η κάρτα γραφικών σου. Υπάρχει και αυτός ο αντάπτορας, που μετατρέπει από Molex, αλλά το ίδιο 8-pin βύσμα έχει.
Μήπως να μας στείλεις μια φωτογραφία από την υποδοχή στην κάρτα γραφικών, να δούμε τι δεν ταιριάζει?