Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΤροφοδοτικο 430W με Gtx980 γινεται;
antonis kala ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια χαρα σε ολους, ειμαι ετοιμος να κανω αναβαθμιση την Θρυλικη 560ti μου σε κατι πιο καινουργιο οπως η 980 ομως λογω του κοστους σκεφτομαι τουλαχιστον τον πρωτο μηνα-δυμηνο να μεινω στο παλιο τροφοδοτικο που εχω (be quiet 430W 80+ bronze) ειναι αυτο εφικτο;
Το υπολοιπο συστημα ειναι:
i5 2500k 3.3Ghz (stock ταχυτητα)
1TB HDD
2x4Gb Ram 1333Mhz(stock ταχυτητα)
5 Fans (4 be quiet και 1 Noctua)
Σε site σχετικα με τον υπολογισμο των Watt που θα καταναλωνει το συστημα βρισκομαι μεταξυ 383-400W max αναλογα με το site.

Υ.Γ Μιας και εκανα ερωτηση για να αποφυγω και δευτερη ερωτηση στο site Τι τροφοδοτικο προτεινεται; Σκεφτομαι το Corsair RM 650 λογω των feature που εχει ( 0 RPM mode κτλπ). Ειναι ομως αξιολογο; Αμα εχεται και καποιο αλλο να προτεινεται ακομα καλυτερα για να εχω μετρο συγκρισης.
Ευχαριστω.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Αντώνη.

Η 980 είναι πολύ μεγάλη για τον υπολογιστή σου, θέλεις καλύτερο επεξεργαστή και μητρική για να την υποστηρίξεις σωστά χωρίς Bottleneck.

Ανεξαρτήτως αυτού, αν είναι πολύ παλιό το τροφοδοτικό, λόγω της γήρανσης των πυκνωτών μειώνονται τα Watt που δίνει, και δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Προσωπικά θεωρώ καλύτερα να πας σε αυτό το τροφοδοτικό, που και έχει πιστοποίηση 80plus Platinum, και η Antec είναι η ίδια κατασκευαστής, δεν της κατασκευάζουν άλλοι τα τροφοδοτικά, όπως στην Corsair.

antonis kala απάντησε πριν 9 έτη

Γεια χαρα αγγελε, σκοπευα να παω για την 970 αλλα μετα απο το θεμα που παρουσιασε με την μνημη δεν μου εκανε πια αισθηση και αποφασισα να παω για την 980.Το τροφοδοτικο το εχω 3 χρονια πλεον.Αρκουν 3 χρονια για να γινει αυτο σε ενα τροφοδοτικο;
Ο επεξεργαστης και η μητρικη ειναι τα επομενα που θα αλλαξω σε ενα συντομο χρονικο διαστημα απο τωρα (μαλλον το καλοκαιρι).
Ακομη τα τροφοδοτικα της Antec ειναι αθορυβα σε σχεση με αυτα της bequiet; Καθως και απο ποιοτητα κατασκευης πως τα πανε;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, αρκούν τρία χρόνια, ειδικά αν έκανες είτε βαριά χρήση του υπολογιστή, είτε τον είχες ανοιχτό πολλές ώρες.

Δες αυτό το review για το συγκεκριμένο Antec.

antonis kala απάντησε πριν 9 έτη

Ωραια θα το εχω στα υποψειν(και την εταιρια γενικοτερα) μου στην τελικη αποφαση

Ευχαριστω πολυ Αγγελε.