Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΤροφοδοτικό και κάρτα γραφικών .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ρώτησε πριν 9 έτη

Άγγελε Γεια σου ,
Έχω ένα desktop με μητρική ASRock G31 M-S ,επεξεργαστή Intel Pentium D 930 socket 775 LGA chipset P35/G33/G31 ,μνήμη
4 GB DDR2 PC26400 (400MHZ) , τροφοδοτικό "με 'κάψες 300W λέει το οποίο είναι ήδη 10 χρονών επισκευασμένο . Σκέφτομαι για ένα τροφοδοτικό http://www.mwave.com.au/product/corsair-cs550m-550w-80-gold-semimodular-power-supply-ab53291 ή ακόμα αυτό http://www.mwave.com.au/product/corsair-cs650m-650w-80-gold-semimodular-power-supply-ab53270 με την προϋπόθεση ότι θα αλλάξω στο μέλλον και μητρική και επεξεργαστή . Ποια είναι η γνώμη σου για αυτά τα τροφοδοτικά ?
Και το άλλο ερώτημα είναι τι κάρτα γραφικών να βάλω την οποία να μπορώ να την έχω και για αργότερα όταν θα κάνω αναβάθμιση.
Η χρήση του Υπολογιστή είναι internet torent ταινίες Και λίγο gaming .Ευχαριστώ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη.

Σε τόσο μικρό υπολογιστή, εκτός αν σκοπεύεις να τον αλλάξεις σταδιακά ολόκληρο μέσα στο επόμενο εξάμηνο - και να φτιάξεις έναν υπολογιστή που θα είναι συνολικά αρκετά ακριβός - είναι πεταμένα λεφτά να πάρεις τόσο μεγάλο τροφοδοτικό.

Δες τη δημοσίευση για την αγορά τροφοδοτικού για να δεις πόσα watt χρειάζεσαι.

Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις για την κάρτα γραφικών? Να υποθέσω πως ζεις στην Αυστραλία, εφόσον αναφέρεις Αυστραλιανό e-shop?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
το θέμα είναι θέλω να τον αλλάξω αλλά οχι άμεσα , τώρα όσο για το τροφοδοτικό πάντα είμαι της άποψης ότι το λίγο παραπάνω δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς η διαφορά στις τιμές δεν είναι και πολύ μεγάλη 30 η 40 δολάρια το πολύ. τώρα το άλλο θέμα είναι τi κάρτα να επιλέξω γύρω στα 100 δολάρια βρίσκω πολλά εδώ στα αυστραλιανά σαιτ , αν μπορείς γράψε μου κάποια χαρακτηρστικά όπως π.χ 1GB η 2GB ,η DDR3 , εννοώ οτι αν μια κάρτα έχει 100 δολ. και μια άλλη που είναι σαφώς καλύτερη έχει 25 δολ. παραπάνω δεν είναι πρόβλημα you know what i mean.
ευχαριστω!!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αν βρεις στα μαγαζιά που γνωρίζεις κάρτα με chipset AMD Radeon R7 250x και 2GB RAM, είναι πολύ καλή επιλογή, και πιστεύω θα βρεις στην τιμή που ψάχνεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ Πολύ!!!
keep going the nice work!