Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΤροφοδοτικό 80 plus powertech δε λειτουργεί σε συγκεκριμένο pc.
Entrix Gr ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα σας βάζω ένα τροφοδοτικό 80 plus της powertech και η μητρική ανοίγει κλείνει ανοίγει κλείνει συνεχώς βάζω οποιοδήποτε άλλο τροφοδοτικό με τα ίδια watt και ανοίγει κανονικά επίσης Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό με το ρυθμό που ανοίγει και κλείνει κάνει και να παραστώ στο ράδιο που παίζει εκείνη την ώρα κάθε φορά που ανοίγει ακούγεται ένας θόρυβος το ράδιο σταματάει με την ίδια συχνότητα τα άλλα τροφοδοτικά δεν το κάνουν περίεργο το έστειλα πίσω θα μου το πάρουν στην εγγύηση. Το ίδιο τροφοδοτικό που έχει πρόβλημα το έβαλε σε ένα άλλο μηχάνημα και άνοιξε κανονικά άλλο περίεργο.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Όταν το δοκιμασες σε άλλο μηχάνημα, το σύνδεσες στην ίδια πρίζα; Ρωτάω γιατί μπορεί το πρόβλημα να εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένη πρίζα.

Entrix Gr απάντησε πριν 3 έτη

ναι στην ίδια πρίζα και πιστεψα οτι εχεί να κανεί με το λείψο πιν που εχουν τα νεα τροφοδοτικά στο 24 βυσμα .Εβαλα νεο τροφοδοτικό ίδιας μαρκας ποιο φτηνό απλό  χωρίς 80 plus bronze και πηρε κανονικά  .Τή συχνότητα του στον μετρητή τροφοδοτικού ήταν 310 ms  ...ενω εχω συνηθησει να βλεπω 270 περιπου σε αλλα...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Το πιο πιθανό πως έχει βλάβη το τροφοδοτικό, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω. Τα τροφοδοτικά είναι πολύ κρίσιμα εξαρτήματα, οπότε με το παραμικρό σημάδι πρέπει να τα στέλνεις στο service.