stratis ρώτησε πριν 8 έτη

Εδω και 3 μερες παλαιβω να βρω ενα theme δωρεαν που να μου αρεσει για το site μου.Το προβλημα ειναι οτιολλα οσα εχω βρει δεν εχουν παραπανω ρυθμισεις περα της προσαρμογης.Εχετε να προτεινετε κατι για δωρεαν theme?

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Υπάρχουν αμέτρητα δωρεάν Theme με διαφορετικές εμφανίσεις. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε ποιο theme θα ταίριαζε στο site σου, ούτε ποιο έχει τις δυνατότητες που χρειάζεσαι, ούτε ποιο θα αρέσει σε εσένα προσωπικά.

Δεν είναι καν ξεκάθαρο το τι ακριβώς ρυθμίσεις ψάχνεις.

stratis απάντησε πριν 8 έτη

Μιλαω για Wordpress οταν προσθετω ενα theme μπορω να το ρυθμιζω πηγαινοντας εμφανιση και μετα προσαρμογη.Οι ρυθμίσεις αυτες ειναι ελλιπείς και λογικα θα τις εχει ολλες αμα το αγορασω.Βρηκα ενα που εχει παραπανω ρυθμισεις πηγαινοντας στη καρτελα εμφανιση μου εχει theme options και μπορω να κανω πολλες παραπανω ρυθμισεις {αυτο μου το εμφανιζει στο συγκεκριμενο θεμα και οχι στα αλλα}.Ψαχνω κατι αντιστοιχο αλλα σε αλλο θεμα μιας και αυτο δε μου αρεσε.Να εχει παραπανω ρυθμισεις χωρις να χρειαστει να πληρωσω για να το παρω!Ελπιζω να καταλαβες

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Εξακολουθείς να μην βγάζεις νόημα. Τι εννοείς όταν λες "οι ρυθμίσεις είναι ελλειπείς"? Τι ακριβώς ρυθμίσεις περιμένεις και δεν βρίσκεις? Πώς είσαι τόσο βέβαιος πως αν αγοράσεις ένα theme θα έχει "όλες" τις ρυθμίσεις, και τι σημαίνει το "όλες"?

Έχω την αίσθηση πως δεν κατανοείς πώς ακριβώς λειτουργούν τα themes. Κάθε theme είναι διαφορετικό, και δεν υπάρχουν στάνταρ ρυθμίσεις. Ακόμα και τα πληρωμένα themes έχουν συνήθως πολύ διαφορετικές δυνατότητες μεταξύ τους.

Γιατί δεν μας λες τι ακριβώς ψάχνεις για να ρυθμίσεις? Μπορεί να γίνεται με κάποιο plugin, και να ξεμπερδεύουμε.