Ko - Ma ρώτησε πριν 9 έτη

καλησπέρα,δεν ξέρω και πολλά από κώδικα οπότε θέλω να αγοράσω ενα έτοιμο theme όπου θα λειτουργεί σαν κατάλογο προϊόντων. δηλαδή να δουλεύει σαν eshop χωρίς όμως να υπάρχει επιλογή αγοράς. εχω ψάξει εδω http://themeforest.net/category/wordpress ομως δεν εχω βρει την συγκεκριμένη κατηγορία.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,

Το αν θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς ή όχι θα το ορίσεις από το Woocommerce ή όποιο άλλο αντίστοιχο plugin πωλήσεων έχεις εγκατεστημένο, δεν ορίζεται από το Theme.

Η κατηγορία που ψάχνεις είναι το ecommerce.

Ko - Ma απάντησε πριν 9 έτη

Δηλαδή μπορώ να αγοράσω όποιο theme θέλω και αν δεν εγκαταστήσω το woocommerce δεν θα βγαίνει το κουμπί αγοράς,ουτε καποιο στοιχείο που να δείχνει οτι ειναι eshop(π.χ. καλάθι αγορών)?επίσης θέλω να σε ρωτήσω αν ξερεις,θέλω να εχει 2 μενου ενα για τα προϊόντα και ενα για τις εταιρίες, θελω να φαίνονται ολα τα προϊόντα μιας εταιριας όταν πατάω το αντίστοιχο κουμπί(συγκεντρωτικά) ξερεις αν υπάρχει τέτοια επιλογή η πρέπει να πειράξεις κώδικα?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

To Woocommerce χρειάζεται για να περάσεις τα προϊόντα. Θα πρέπει μετά στο WooCommerse να περάσεις ένα Plugin όπως αυτό για να το μετατρέψεις σε κατάλογο, αφαιρώντας κάθε στοιχείο ecommerce.

Είμαι βέβαιος πως το WooCommerce σου δίνει επιλογές να προβάλλονται όλα τα προϊόντα μιας εταιρείας, είναι αρκετά βασική λειτουργία ενός e-shop. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα και τις εταιρείες.