nikos13 ρώτησε πριν 9 έτη

Γειά σας, θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή της υδρόψυξης για τον 4690κ.Θα προσπαθήσω να τον πάω  4.5-4.6 Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει κάποιες που να χωράνε στο πάνω μέρος του zalman 3 plus? Ευχαριστώ. 

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Νίκο.

Η Zalman δεν δίνει διαστάσεις για το συγκεκριμένο μέρος του κουτιού. Το καλύτερο θα ήταν να μετρήσεις πόσο χώρο έχει εσωτερικά, να μας γράψεις εδώ τις διαστάσεις και το πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις, και θα σου προτείνουμε μια καλή υδρόψυξη.

nikos13 απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε. Δυστυχώς στο πάνω μέρος κατι παχύτερο απο 1.5 εκατοστό δεν χωράει, η motherboard είναι σχεδόν στο ύψος του κουτιού. Έχω μια msi z97 pc mate.Όπως το βλέπω θα μπορούσε να χωρέσει κάθετα στο μπροστινό μέρος βγάζοντας το trace που κρατάει τα optical drives(μιας και είναι άχρηστο ¨).Το θέμα είναι αν μπεί στο μπροστά θα χρειαστεί να γίνει κάποια μοντα να κοπεί το κουτί ας πούμε (δεν θα ήθελα να μπω στο κόψημο του κουτιού).Για τα χρήματα ,μέχρι 150 ευρω θα τα έδινα το πολύ.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Το έψαξα αρκετά, Νίκο, μάλλον η καλύτερη λύση είναι να πάρεις αυτή την υδρόψυξη και να τη βάλεις στις δύο θέσεις κάτω από το DVD-R.