Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΥ/Η Για Gaming Και Video/Photo Editing
Peros Antonis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα σας.. σκεφτομαι αυτον τον καιρο να αναβαθμισω
!επιτελους! το λαπτοπ μου των 300 ευρω με καποιο πιο αξιοπρεπες μηχανημα... θα ηθελα αν μπορουσατε να μου δωσετε καποιες προτασεις ως προς το τι κομματια να χρησιμοποιησω για να συναρμολογησω ενα σωστο υπολογιστη ο οποιος κυρια λειτουργια του θα ειναι το Video/Photo Editing και λιγο μουσικη (Photoshop,After Effects,Cinema 4d και FL Studio 11) αλλα να μπορει να παιξει και ολα τα τελευταια παιχνιδια αξιοπρεπως...Budget κοντα στα 1500 ευρω χωρις οθονη... Ευχαριστω προκαταβολικα :)

4 Απαντήσεις

Ιωάννης Γαβαλάς απάντησε πριν 9 έτη

Υπάρχει οδηγός για τον υπολογιστή που ζητάς από τον κ.Άγγελο εδώ :https://www.pcsteps.gr/11780-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BD%CE%BF%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2014/

Peros Antonis απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστω πολυ γιαννη για την απαντηση σου! Η αληθεια ειναι δεν το ειχα δει το θεμα.. αλλα μολις το ειδα εκατσα και το διαβασα ολο.. καποιες μικρες απορειες που εχω...

1) Αν στο gaming pc των 1600 ευρω δεν βαλω την μητρικη που εχει την asrock http://bit.ly/1A4Pkks ... και βαλω αυτην (http://bit.ly/12hMf4I) της gigabyte θα ταιριαζει?

2)Αν παλι στο gaming pc των 1600 ευρω ταιριαζει η μητρικη της gigabyte αυτες οι μνημες κανουν? (http://bit.ly/1y5cLLf) απο το pc overclock των 1600 ευρω..

3)Η καρτα γραφικων του gaming pc των 1600 ευρω η assus (http://bit.ly/1pCTAXt) ποσες θυρες HDMI εχει? γιατι θα ηθελα να υποστηριζει 2 οθονες

4)Τελος μπορω ολα αυτα τα πραγματα να τα βαλω σε καποιο κουτι σαν αυτο της bitefenix(shinobi) (http://bit.ly/1yxHMY7) ή αυτο παλι της bitefenix (colossus) (http://bit.ly/12a3ZzC)

(Χρησιμοποιησα προγραμμα που μικραινει τα url για να γινει ποιο κατανοητη στο διαβασμα η απορεια μου..) ευχαριστω :)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Αντώνη,

Ναι, ταιριάζει η μητρική της Gigabyte και οι μνήμες του PC των 1600 για overclock, και τα πράγματα χωράνε άνετα στα κουτιά που σε ενδιαφέρουν.

Η Asus δυστυχώς εξαντλήθηκε. Έπεσες πάνω στην Αλλαγή, σήμερα ανανέωσα τον οδηγό για το Δεκέμβριο, και έχω διορθώσει τα προϊόντα που είχαν εξαντληθεί ή είχαν αλλάξει οι τιμές τους.

Η κάρτα με την οποία την αντικατέστησα έχει 3 displayports, μία HDMI και μία DVI.

Όπως πρακτικά σε κάθε κάρτα γραφικών της αγοράς, θα χρειαστείς αντάπτορα από DVI σε HDMI για να τη συνδέσεις σε δύο οθόνες αν δεν υποστηρίζουν Displayport.

Επειδή το σήμα είναι ψηφιακό, δεν υπάρχει καμία απώλεια στην ποιότητα λόγω του αντάπτορα.

Peros Antonis απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστω πολυ αγγελε για την απαντηση σου :)