Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
George Mois ρώτησε πριν 9 έτη

ΟΤΑΝ  ΠΑΙΖΩ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΕΛΑΧΙΣΤΑ   ΒΑΡΙΑ  (8 POOL)  ΤΟ  ΚΙΝΗΤΟ  ΜΟΥ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΤΑΣΕ 60 ΒΑΘΜΟΥς ΚΕΛΣΙΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ  ΤΟ  CLEAN MASTER  ΕΧΩ ANDROID 4.4.2 TO  KINHTO  MOY EINAI  TO ΙΝΕW V7 MPORW NA KANW KATI ???????

13 Απαντήσεις

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Χωρίς να είμαι ειδικός, σου προτείνω αυτη την εφαρμογη για μετρηση θερμοκρασιας. Εχει και ειδοποιηση για υπερθέρμανση.  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp Επίσης υπάρχει και μια εφαρμογή για να κατεβαζεις θερμοκρασια και κατι τετοια. Εχει καλες κριτικες αλλα δεν την εχω δοκιμασει. ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΗΝΗ. 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, Γιώργο. Θα μπορούσες θεωρητικά να κάνεις underclock αν έχεις κάνει root το κινητό σου, αλλά τότε θα είχες χαμηλότερες επιδόσεις και δεν αξίζει.
60 βαθμοί γενικά δεν είναι πολύ για ηλεκτρονικά. Από τους 80 και πάνω να ανησυχείς.

George Mois απάντησε πριν 9 έτη

ΑΞΙΖΕΙ  ΝΑ ΚΑΝΩ   ΡΟΟΤ  ΤΟ  ΚΙΝΗΤΟ  Μ  ΚΑΙ  ΝΑ   ΚΛΗΝΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ???  ΠΩΣ ΝΑ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ LOCK THIS ΣΤΟ  ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ  (ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ  ?

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

 Εγω ειπα για μετρηση.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν κερδίζεις τίποτα κλείνοντας εφαρμογές.

Το Lock This είναι για Windows, δεν ειναι για κινητό.

George Mois απάντησε πριν 9 έτη

Αγγελε ενα Φίλος μου που ξέρει απο αυτά μου είπε οτι μήπως προσπαθει να διορθωσει την υπερθερμανση το κινητό και για αυτό δεν με αφήνει να το ανοιξω για λιγα λεπτα ισχύει αυτό ? το κινητό όταν δεν με αφήνει να το ανοιξω είναι ανοιχτό για πχ αν παιζει μουσική δεν σταματάει εσύ τι λες ???

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Γιώργο, όταν λες πως δεν μπορείς να ανοίξεις το κινητό, εννοείς πως δεν ανάβει η οθόνη? Γιατί για να παίζει μουσική το κινητό, προφανώς είναι ανοιχτό.

Δεν είναι σαφές αυτό που γράφεις, διευκρίνισε.

George Mois απάντησε πριν 9 έτη

Ναι  Αγγελε  ενοω πως δεν  ανοιγει  η οθονη  για να  κανω   ξεκληδωμα (Να βαλω κωδικο)  το  κινητο ειναι ανοιχτο  ομως επισης αν  παταω το  κουμπι  που ανοιγει  το  κινητο  μου για λιγα δευτερολεπτα αναβουν  τα φωτα στα αφεισ κουμπια (το κουμπι για  να παω στην  αρχικη οθονη το βελακι  για να παω πισω  και  το βελακι  για τις ρυθμησεις)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά να έχει να κάνει με υπερθέρμανση. Μήπως να πήγαινες σε κάποιον τεχνικό το κινητό σου? Γενικά δεν βλέπω κάτι που θα μπορούσες να κάνεις εσύ.

Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις, αν δεν βαριέσαι να το ξαναστήνεις, είναι να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μήπως είναι θέμα software.

George Mois απάντησε πριν 9 έτη

Αγγελε να φταιει  καποιο software  δεν  νομιζω  γιατι  ο μπαμπας μου εχει  ακριβως το ιδιο κινητο με εμενα και δεν  εχει  καποιο τετοιο  προβλημα εσυ  μου προτηνεις δλδ αν γινετε συνεχεια αυτο  το πραμα να το  παω σε ειδικο ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις ο ίδιος.

George Mois απάντησε πριν 9 έτη

Αγγελε πως μπορώ να σβήσω αυτήν την ιστοσελίδα που έκανα??

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Μπορείς να ανοίξεις νέα ερώτηση για να κάνεις νέα ερώτηση και εκεί να μας πεις που την έφτιαξες την ιστοσελίδα.