Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΥπολογιστές για internet cafe..
SanAntreas S ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας...ο αδελφός μου, με τον κολλητό του έχουν όνειρο να ξεκινήσουν μια επιχείρηση internet cafe, επειδή όμως κανείς τους δεν γνωρίζει από hardware, software κτλ,παρά μόνο από gaming, θα ήθελα να με κατατοπίσετε αν είναι δυνατόν. Θέλω να μου πείτε τι πιστεύτε ότι θα πρέπει να έχει ένας gaming υπολογιστής σε internet cafe και πόσο θα κοστίσει ένα αξιοπρεπές μηχάνημα, με τα βασικά περιφερειακά του (οθόνη,πληκτρ, ποντίκι, ακουστικά)...σκέφτομαι ότι γύρω στα 1000 ευρώ θα είναι ένα αρκετά καλό ποσό, αλλά δεν γνωρίζω τι να προσέξει και αφού θα πληρώσει που θα πληρώσει, να μην του πασάρουν κανένα έτοιμο PC σαν της LENOVO, που είδα σε προηγούμενο άρθρο σας και δεν μπορεί να κάνει ούτε την δουλειά του...

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Ένα Internet Cafe έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τη δικτύωση, τον server, συγκεκριμένη πλατφόρμα για τις εφαρμογές κλπ.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να στήσει ένας έμπειρος χομπίστας, χρειάζεται επαγγελματική εγκατάσταση, και υποστήριξη σε βάθος χρόνου, αν προκύψουν προβλήματα.

Θα πρότεινα στον αδερφό σου να απευθυνθεί σε κάποια εταιρεία για να του κάνουν μια προσφορά.

Μπορείτε μετά να μου γράψετε σε νέα ερώτηση τι υπολογιστές προτείνει η εταιρεία, για να πω τη γνώμη μου σχετικά με το αν είναι καλοί, αν αξίζουν τα λεφτά τους, και τι αλλαγές θα πρότεινα προσωπικά.