George Corfu ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα.Θα ηθελα να φτιαξω εναν υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικα.1ον να ειναι σε κουτι οριζοντιο με πλατος εως 33εκ. και υψος σε λογικα πλαισια(δεν με απασχολουν να ειναι τα κουμπια σε οποιαδηποτε μερια με εξερεση τους ανεμιστηρες που πρεπει να ειναι οποσδηποτε στην μερια των 33ον εκ.).2ον τιμη με dvd rom blue ray 3d ή χωρις καθολου.3ον η καρτα γραφικων να αντεχει ταινιες blue ray και 3d χωρις σπασιματα.4ον δεν παιζω καθολου παιχνιδια.5ον ασχολουμε με ελαφρια προγραμματα επεξεργασιας βιντεο και εικονας.6ον ηχος απο 5.1 και πανω.7ον εξοδος hdmi και 8ο διαθετω tv 4k smart 3d 55" αλλα θελω οι επιδοσεις του pc να ειναι σαν να εχω μια απλη 1080p led γιατι τα οικονομικα δεν ειναι και τοσο καλα. 

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Γιώργο, μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις?

George Corfu απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπερα Αγγελε.Λοιπον εχω εναν δυπυρινο intel με μια ati radeon hd5500 πανω και 2gb ram που του κανω συνεχεια ενεσεις για να αντεξει.720p βλεπω ανετα.απλα το σαλωνι μου ειναι περιεργο και δεν παει τοσο μεγαλο κουτι.κοιτα για τιμη δεν μπορω να παω πανω απο 400

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δες στον οδηγό αγοράς υπολογιστή τη σύνθεση των 500ων ευρώ χωρίς τον SSD. Μπορείς επίσης να κρατήσεις τον σκληρό δίσκο που ήδη έχεις, ενώ αφαιρείς από το σύνολο και το DVD-R, γιατί τα οριζόντια κουτιά στη χαμηλή κατηγορία τιμής θέλουν ειδικά slim drives. Το τροφοδοτικό πάντως θα πρέπει να το αλλάξεις, γιατί το δικό σου λογικά θα είναι αρκετά παλιό.

Από εκεί και πέρα, αντικαθιστάς τη μητρική κάρτα με αυτή, βάζεις 4GB RAM και αυτό το κουτί. Με αυτά το σύνολο είναι 394,06 ευρώ.

Το μόνο που λείπει είναι το drive. Δυστυχώς τα blu-ray drives είναι υπερβολικά ακριβά για το budget σου, το φθηνότερο είναι στα 77 ευρώ. Για απλό DVD αρκεί να δώσεις 25 ευρώ.

Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή είνα ισότιμη με κάρτες γραφικών των 100 ευρώ, και θα παίξει άριστα σε 1080p. Η μητρική έχει 7.1 κάρτα ήχου. Το κουτί είναι κάτω από τις διαστάσεις που θέλεις.