Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ SSD ΚΑΙ HDD
Μιλτος ΜΙΛΤΟΣ ρώτησε πριν 10 έτη

ΣΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ 2....1)ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ 2 ΣΚΛΗΡΟΥΣ.ΕΝΑΝ SSD 60 GB ΚΑΙ ΕΝΑΝ HDD 500WD.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ 500ΑΡΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο SSD...ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ...ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ http://www.e-shop.gr/silverstone-hddboost-p-PER.811595 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ;ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΜΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ 500ΑΡΙ ;;;2)ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΝΗΣΙΑ WINDOWS7 HOME EDITION.ΠΟΙΑ ΑΠ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ;;;ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΚΛΗΡΟΥΣ;ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ;;;ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΑΣ...

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Μίλτο

Απ' ότι διαβάζω, η βελτίωση περιορίζεται μόνο στα πρώτα 60GB του δίσκου, μέσω του SSD, τα υπόλοιπα δεδομένα δεν βλέπουν καμία βελτίωση.

Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις format και επανεγκατάσταση για να λειτουργήσει. Μάλιστα, εφόσον η βελτίωση επηρεάζει μόνο τα πρώτα 60GB του δίσκου, μόνο τα Windows και τα προγράμματα που θα εγκαταστήσεις πρώτα θα ωφεληθούν.

Η Microsoft δέχεται μέχρι τρεις συσκευές να αλλάξουν στον υπολογιστή.

Το μόνο πρόβλημα είναι με τη μητρική, που περιλαμβάνει πολλές ενσωματωμένες συσκευές, τις οποίες τα Windows βλέπουν ξεχωριστά.

Κάποιες εκδόσεις Windows που έρχονται προεγκατεστημένες δεν δέχονται σε καμία περίπτωση την αλλαγή της μητρικής.