Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΥποτιτλι σε αρχειο srt
Giannis 1969 ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα εχω τα windows 10 και οταν κατευαζα υποτιτλους για καπια ταινια μου τους κατευαζε σε σιμπιεσμενο αρχειο και οταν τα αποσιμπιεζα το εμφανιζε ως srt αρχειο και καπια στιγμη πατισα δεξη κλικ και ανιγμα με   word και απο τοτε μολις κατευαζο υποτιτλους και τους αποσιμπιεζο τους εμφανιζη ως word πως μπορο να το επαναφερο να τα κατευαζη οπος πριν σε srt αρχειο?

8 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 1) Δεξί κλικ---> άνοιγμα με--->επιλογή προεπιλεγμένου προγράμματος και τσεκάρεις το "Να γίνεται πάντα χρήση του προεπιλεγμένου προγράμματος"(κάπως έτσι γράφει).
 2)Δεξί κλικ--->Άνοιγμα με--->Σημειωματάριο--->αρχείο--->Αποθήκευση ως--->Κωδικοποίηση UTF-8 .Μετά μπορείς να ξανααλλάξεις την κατάληξη του αρχείου σε .srt
Είχες αποτέλεσμα ?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Διορθώνω για τον τρόπο 1).
"Επιλογή προεπιλεγμένου προγράμματος"--->επιλέγεις "Σημειωματάριο(wordpad) και τσεκάρεις το "Να γίνεται πάντα χρήση......"  .

Giannis 1969 απάντησε πριν 7 έτη

Καλισπερα το δοκιμασα αυτο αλα το θεμα ειναι να μιν ανηγι με σημιωματαριο word αλα με το πρωτιπο που εχουν τα windows 10 οταν παταω ανιγμα με μου βγαζι το word αναζητηση στο store και επιλεξτε αλλη εφαρμογη τι μπορο να κανο για να επαναφερω την αρχικη ριθμηση?

Giannis 1969 απάντησε πριν 7 έτη

Καλισπερα το δοκιμασα αλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μου το κατευαζει ως word σειμιοματαριο αλα οπος το κατευαζε πριν το αλαξο σε word οπος το κατευαζει οταν εχεις τα windows 10 εγκαταστιμενα χωρις να τα πιραξις δηλαδη τα κατευζε με καταλιξη srt πως μπορο να το επαναφερω?

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιάννη.
Πρέπει να επιλέξεις το σωστό σημειωματάριο. Επέλεξε το "άλλη εφαρμογή" και διάλεξε το σημειωματάριο των Windows.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Κι εγώ το "Σημειωματάριο" των Windows εννοούσα. Wordpad λέγεται στα Αγγλικά.
Τέσπάντων οκ !

Giannis 1969 απάντησε πριν 7 έτη

Καλισπερα ευχαριστο για της απαντισις αλα δεν θελω οταν κατευαζω υποτιτλους να μου τους κατεβαζη ως wordpad θελω να της κατευαζη οπος τους κατευαζε πριν το πιραξω πιστευω να καταλαβατε τι ενοω

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν είναι το Wordpad, το Notepad θέλεις. Κάνε τη διαδικασία που σου περιγράφω, όρισε το Notepad και θα είσαι εντάξει.