Mastragraal. ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας πριν 2 μέρες έφτιαξα το pc build μου με ένα ryzen 5 2600 και xfx rx 580 έχω ένα κακκο τροφοδοτικό τον 550w συγκεκριμένα το πήρα από το eshop στα 25€ και όταν παίζω lol ο επεξεργαστής μου πηγαίνει στους 80 βαθμούς και κάρτα γραφικών γύρω στους 70 το πρέπει να ανησυχώ υποψιάζομαι πως φταίει το τροφοδοτικό πρέπει να το αλλάξω;? 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, από ότι καταλαβαίνω το τροφοδοτικό σου είναι για πέταμα, φταίει δεν φταίει για τις θερμοκρασίες είναι επικίνδυνο να στηρίζεσαι σε ένα τέτοιο τροφοδοτικό..θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό το οποίο είναι και σε προσφορά. Τώρα στο κομμάτι των θερμοκρασιών, έχεις βάλει σωστά τη θερμοαγώγιμη πάστα, την ψύκτρα του επεξεργαστή? Έχεις καλή ροή αέρα στο κουτί σου?

Mastragraal. απάντησε πριν 4 έτη

Κοίτα φίλε μου αυτό σκοπεύω να κάνω να το αλλάξω αλλά έχει μερίδιο ευθύνης; όσο για την πάστα ένας συγγενής το έφτιαξε 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Στο κόμματι της θερμοκρασίας δεν έχει σημασία αλλά γενικά η επιλογή τροφοδοτικού είναι σημαντική για την ορθή λειτουργία όλων των υποσυστημάτων..όταν δεν κάνεις κάτι ουσιαστικό στον υπολογιστή σου - idle κατάσταση - τι θερμοκρασίες έχεις?

Mastragraal. απάντησε πριν 4 έτη

Όταν είμαι στο Google η κάρτα γύρω στους 56 και ο επεξεργαστής 58-59

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Θα μπορούσαν να είναι καλύτερες...μήπως δεν έχει καλή ροή αέρα το κουτί? Μήπως δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά τα ανεμιστήρακαι στο κουτί?