Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΦάκελοι που ξαφινκά δεν υπάρχουν πια
marina tsalia ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα , έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου , που πρώτη φορά μου συμβαίνει!! 
Ενώ ήμουν στο facebook και ήθελα να στείλω  ένα αρχείο (μια εργασία σε word) στην φίλη μου βλέπω ότι δεν μπορώ να ανοίξω τον συγκεκριμένο φάκελο στον οποίο ήταν η εργασία .Προσπαθώ να ανοίξω και άλλους φακέλους με διάφορες εικόνες για αν δω αν το πρόβλημα υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο φάκελο ή υπάρχει γενικά και διαπυστώνω ότι ούτε τους άλλους φακέλους μπορώ να ανοίξω . Κάνω επανεκοίνηση τον laptop  αλλά τώρα ακόμα χειρότερα ,οι φάκελοι έχουν σβηστεί και δεν μπορώ να τους βρω! Παραδόξως ,όμως είδα τυχαία στο πίνακα ελέγχου στην αλλαγή φόντου επιφάνειας εργασίας ότι μερικές εικόνες ,που υπήρχαν στους πλέον ανύπαρκτους φακέλους, εμφανίζονται κανονικά. ΤΙ μπορεί να έχει συμβεί ?
Έχω απελπιστεί καθώς είχα εργασίες που έπρεπε να παραδώσω στη σχολή και πολλά άλλα έγραφα... 
Έχω windows vista, αν αυτό βοηθάει . 
Ευχαριστώ :)

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Τα χρώματα της επιφάνειας εργασίας, δεν έχουν κάποια σχέση με τα αρχεία που είτε χάνονται είτε όχι, επίσης δεν αναφέρεις ποιο είναι το σφάλμα όταν πας να ανοίξεις τους φακέλους σου.
Για να δεις αν έχουν διαγραφεί κάποια αρχεία ή αν υπάρχουν χρησιμοποίησε την αναζήτηση των windows, και θα βρει ό,τι υπάρχει στον σκληρό και στον κάδο ανακύκλωσης