Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΦασαρια και φορματ
Ιωάννης Γαβαλάς ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα για αλλη μια φορα Αγγελε.
Εκτος απο τον νεο υπολογιστη που εχουμε στο σπιτι εχουμε και ενα λαπτοπ που το χρησιμοποιει η μητερα μου...ειναι τουρμπο εξ και ειναι 6ετιας....εχει pentium dual core sta 2.oo Ghz kai ram 4 GB..kai vista..
Πριν απο μερικους μηνες αρχισε να κανει ξαφνικα θορυβο σαν να ειναι ανεμιστηρας....αλλα δεν το κανει απο την αρχη ..αφου μπαινει στα windows και μετα απο λιγο ξεκιναει η φασαρια...καποιες φορες αρχισει ξαφνικα πιο ΠΟΛΥ και φαινεται οτι θα σπασει και τον κλεινουμε...λογικα θα θελει και φορματ και SERVICE γενικο...δεν εχει γινει ποτε οβερκλοκ ουτε καν εχουμε μπει στο μπιος..ολα κανονικα ειναι δεν εχει πειραχτει τιποτα...η μητερα μου διαμαρτυρεται για τις επιδοσεις του και μετα απο λιγη ωρα χρησης και γω ...εχει αρχισει να αργει αρκετα και ειναι υπερφοτωμενος...δεν θελω να το παω σε τεχνικο αν μπορω να κανω κατι μονος μου...δυστυχως απο λαπτοπ δεν εχω ιδεα αλλα θελω να βοηθησω και να φτιαξω το προβλημα...χασαμε και το cd με τα βιστα απο το πλαισιο...
Πες μου τι να κανουμε?

6 Απαντήσεις

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

επειδη το λαπτοπ εχει μια ιδιομορφια λογο μεγεθους κι επειδη αυτο που ακουγεται ειναι το ανεμιστηρακι ,αν δεν εχει καποιο καπακι απο κατω απο την συσκευη που να σε οδηγει στο συστημα ψυξεως της συσκευης απευθειας ,απο την ωρα που δεν θες τεχνικο και δεν γνωριζεις απο λαπτοπ,συμπαθαμε αλλα μονο με ......προσευχη και μην πιστευεις και σε πολλα αποτελεσματα!!!!!
......οσο για το λειτουργικο δεν ειναι θεμα ,μια χαρα θα δεχτει τα Linux ,δωρεαν ,σταθεροτερα και ταχυτατα!!!!

Ιωάννης Γαβαλάς απάντησε πριν 9 έτη

Aggeleesu ti les? :)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Γιάννη, έξι χρόνια Laptop και δεν το έχετε καθαρίσει ποτέ εσωτερικά. Είναι θαύμα που λειτουργεί ακόμα. Μην το χρησιμοποιείτε καθόλου πριν το πάτε σε τεχνικό για καθαρισμό.

Ιωάννης Γαβαλάς απάντησε πριν 9 έτη

Οκ θα το παμε οσο πιο συντομα γινεται..τωρα με τα vvista kai to format ti tha kanoume? Linux μπαα...συνηθισαμε τωρα windows...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Είσαι κι άτυχος, πρόσφατα κατέβασε η Microsoft τα αρχεία για να κατεβάσεις Vista. Πάρε τηλέφωνο στο Πλαίσιο, μήπως σου δώσουν σκέτο δισκάκι.

Ιωάννης Γαβαλάς απάντησε πριν 9 έτη

thato dwsoume se filo texniko gia na ta kanei ola autos...mallon tha xerei giato format..