Αλέξανδρος Τάβος ρώτησε πριν 5 έτη

Λοιπον εχω σκεφτει να παρω ενα pc για games και θελω να παρω gtx1660 ryzen 5 alenware monitor 240hz και samsung 860 evo 500gb τωρα εγω μπορω να χαλασω αλλα 250 ευρω και θελω να παρω τροφοδοτικo,μνημη ram,motherboard και κουτι γινεται? και αν ναι μπορεις να μου πεις καποια να τα ψαξω?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Αλέξανδρε

Έχεις συγκεκριμένο λόγο που θέλεις να πάρεις οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 240hz;  Η κάρτα γραφικών σου δεν θα φτάσει ποτέ τα σχετικά FPS για να δικαιολογήσει μια τέτοια αγορά.

250 ευρώ είναι λίγα για να αγοράσεις όλα τα εξαρτήματα που προανέφερες. Στον οδηγό αγοράς μας θα βρεις προτάσεις μνήμης και μητρικής για Ryzen.

Ποιον Ryzen 5 ακριβώς σκέφτεσαι να αγοράσεις για να δω τις απαιτήσεις του σε τροφοδοσία;

Στην αγορά κουτιού παίζει ρόλο και το προσωπικό γούστο. Στον οδηγό μας θα βρεις κάποιες προτάσεις.

Αλέξανδρος Τάβος απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα οχι δεν εχω συγκεκριμενο γιατι πιστευα οτι με τα games που παιζω οπως lol,cs,fortnite θα επιανα τα 240 αλλα για να το λετε εσεις κατι ξερετε παραπανω  εγω δεν ξερω και πόλλα απο pc ειδα το pc build me 850 ευρω που ειπατε αλλα πειραζει να παρω ryzen 5 2600 και gtx 1660.Βασικα μπορειτε να μου εξηγησετε την διαφορα απο ryzen 3 3200 και ryzen 5 2600?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Στο LOL μπορείς να πιάσεις τα 240 FPS, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σταθερά. Σε πιο απαιτητικά παιχνίδια το θεωρώ δύσκολο.

Καλύτερα πάρε μια οθόνη 144 Hz οθόνη και επένδυσε τα υπόλοιπα χρήματα στην υπόλοιπη σύνθεση.

Ο συνδυασμός Ryzen 5 2600 και GTX 1660 θα σε καλύψει απόλυτα. Έστειλα τον οδηγό για να δεις μνήμες και μητρική για Ryzen. Ο Ryzen 5 έχει καλύτερες επιδόσεις.

Για τροφοδοτικό μπορείς να δεις αυτό.