Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΦορητότητα με διατήρηση του email Cosmote μορφής onoma@otenet.gr
Στέλιος Παττακός ρώτησε πριν 3 έτη

Θέλω να κάνω φορητότητα  της τηλεφωνικής μου γραμμής απο cosmote σε άλλο πάροχο. Χρειάζομαι όμως να μπορω να λαμβάνω mails απο το λογαριασμό μου  της Cosmote με μορφή onoma@otenet.gr. Ο λογαριασμός μου Gmail  παραλαμβάνει τωρα την αλληλογραφία απο το onoma@otenet.gr. μεσω προώθησης . Πως μπορεί να συνεχίσει η Προωθηση των μνημάτων και  Μετα την διακοπή της τηλεφωνικής μου γραμμής έστω και επι πληρωμή; Ευχαριστώ 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Στέλιο

Δυστυχώς, στη σελίδα της Cosmote δεν αναφέρεται κανένα ανεξάρτητο πακέτο ειδικά για το email της Cosmote.

Καλό είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους για να σου πουν τι διαθέσιμες επιλογές υπάρχον. Ίσως σε συμφέρει να βάλεις κάποιο πολύ φθηνό πρόγραμμα λεπτών που να περιλαμβάνει και την email υπηρεσία.

Στέλιος Παττακός απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Εχω επικοινωνήσει μαζι τους και στο 11888 και σε κατάστημα αλλά και με μήνυμα γραπτό, αλλά δεν ξερουν το θέμα ούτε έχουν απάντηση φυσικά.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Για να μη γνωρίζουν, λογικά δεν παρέχεται ως χωριστή υπηρεσία. Θα μπορούσες να ρωτήσεις ποιο είναι το πιο οικονομικό πακέτο που διαθέτει πρόσβαση στο otenet email και να δεις αν σε συμφέρει οικονομικά.