Λάμπρος Λυρίτσης ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα παιδια εχω εναν ssd στον οποιον εχω κανει set up ενα game και βρισκετε τοποθετιμενο στον φακελο (αρχειο εφαρμογων χ 86) αν τωρα κανω format ολω το δισκο και αφησω μονο απο αυτο τον φακελο αυτο το game θα μπορει να μου το ξανατρεξει...?? η θα πρεπει να το ξανακανω set up στον νεο δισκο.. ο λογος που δεν θελω να τα κανω ολα διαγραφη ειναι οτι απλα δεν θελω να μαζευω σαβουρα στους δισκους μου.. ευχαρηστω εκ των προτερον !!

5 Απαντήσεις

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 9 έτη

Λάμπρο θα πρότεινα , αφού έχεις το μέσο εγκατάστασης , να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση του παιχνιδιού μετά το format.
Κράτα ωστόσο ένα back up των saves που έχεις, για να τα ξαναπεράσεις μετά.

Λάμπρος Λυρίτσης απάντησε πριν 9 έτη

το game δεν εχει saves.. σικεκριμενα ειναι το hearthstone.. απλα με ενδιαφερει να ξερω αν μπορω να εχω 2 program files x86 γιατι στην ουσια θα προσθεθει και ενα ακομα στο νεο μου δισκο.. επισης το path που ειναι εγκατεστιμενο το game ειναι σε αυτον τον φακελο.. ευχαριστω παντος φιλε Κωστα να εισαι καλα !

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 9 έτη

Δεν μπορείς να έχεις στην ίδια διαδρομή 2 φακέλους με την ίδια ονομασία Program Files (x86). Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις για να γλυτώσεις το ξανακατέβασμα του παιχνιδιού είναι να κάνεις αντιγραφή τον φάκελο Hearthstone σε ένα φλασάκι ή να το γράψεις σε ένα dvd ( είναι κάτι λιγότερο από 3 γίγα ).
Στην συνέχεια αφού κάνεις format-εγκατάσταση windows-windows updates-drivers κτλ θα περάσεις τον φάκελο Hearthstone όπου θες στον δίσκο σου ( δεν χρειάζεται να είναι στην διαδρομή που ήταν και πριν το format, πχ αν θες C:\Hearthstone ). Στην συνέχεια κατεβάζεις και εγκαθιστάς την battle.net app και κλικάροντας στο Hearthstone θα σου λέει κάτι όπως "already installed? Locate the game" αν θυμάμαι καλά. Δίνεις την διαδρομή και είσαι έτοιμος να παίξεις!
Επίσης θα πρότεινα να κοιτάξεις προσεχτικά τους οδηγούς του Άγγελου όσον αφορά την εγκατάσταση των windows που θες να περάσεις , σε περίπτωση που είναι η πρώτη σου φορά.

Λάμπρος Λυρίτσης απάντησε πριν 9 έτη

το battle net το εχω κανει set up στο κανονικο μου δισκο ενω στον ssd βρισκετε ο φακελος με το hearthstone.. πολυ χρισημες οι πληροφοριες σου να εισαι καλα.. ετσι θα το κανω η μπορει να ξαναμπω στο κοπο και να το ξανακατεβασω.. τωρα για το φορματ το pc μου το παω σε εναν εμπιστο φιλο μου οποτε δεν νομιζω να κανει κατι λαθος.. !!!   ..να εισαι καλα και ευχαριστω που ασχολιθηκες μαζι μου !

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 9 έτη

Δεν κατάλαβα ότι είχες και άλλο δίσκο. Πάντως το σωστό είναι βάλεις το λειτουργικό σου και τα διάφορα προγράμματά σου στον ssd για να μπορείς να έχεις τα οφέλη από την ταχύτητά του και να αφήσεις τον άλλο τον σκληρό για αποθηκευτικό χώρο. Να σαι καλά επίσης!