Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΦορτιστης και Μπαταρια Λαπτοπ
George George ρώτησε πριν 9 έτη

Γειά σου Αγγελε!! Εχω ενα λαπτοπ dell vostro 3500. Η μπαταρια τα εχει παίξει εδω και καιρο αλλα προσφατα χαλασε και ο μετασχηματιστης..Κοιταξα για αγορα καινουργιου και αφου διαβασα και το αρθρο σου για το ρευμα διαπιστωσα πως στην μπαταρια μου γραφει 11,1V ενω ο μετασχηματιστης γραφει 19,5V output..δεν ειναι περιεργο αυτο? Δεν εχω αλλαξει τιποτα ολα ειναι "του κουτιου". Παντως και στο ιντερνετ δν βρηκα καποια λυση..
Ευχαριστω πολυ..

2 Απαντήσεις

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

Δεν υπαρχει λυση ,γιατι απλα ....δεν υπαρχει προβλημα.....κι εμενα η μπαταρια του λαπτοπ ειναι 12Volt και το τροφοδοτικο ειναι 19volt.....νομιζω οτι η μεγαλυτερη τροφοδοσια(χωρις να ειμαι σιγουρος)ειναι της οθονης περιπου 12 και ολες οι αλλες ειναι 9-5 και 3,5 volt......τα 19 που δεχεται απο το τροφοδοτικο τα μετασχηματιζει και στελνει τα αναλογα Volt οπου εχει αναγκη.......εσενα το τροφοδοτικο πρεπει να ειναι γυρω στα 18-19 volt και το σημαντικοτερο τα ampere γυρω στα 4 Α, Μπαταρια θα πρεπει να παρεις με βαση το μοντελο της........(ναι η καθε μπαταρια εχει το διο της μοντελο).......αυτα τα ολιγα και ελπιζω να σε διαφωτισα!!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

@George George μην σε ανησυχεί η διαφορά, προφανώς είναι σχεδιασμένο έτσι το laptop.

Μην ξεχνάς πως δεν φορτίζεται μόνο η μπαταρία, παράλληλα με τη φόρτιση χρησιμοποιείται και ο υπολογιστής, οπότε είναι λογικό ένα μέρος της τάσης να πηγαίνει στον υπολογιστή και ένα στη μπαταρία.