Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tablet“Χάσιμο” ήχου κατά την αναπαραγωγή ταινίας.
Petros Tz ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα. Εχω μια tv (LG 42LS5600) και στην οποια μεσω usb (toshiba 16gb) ή σκληρου δισκου, παρακολουθω πολυ συχνα ταινιες, συναυλιες κτλ που εχω αποθηκευμενες. Το προβλημα που μου παρουσιαστηκε ειναι το εξης: Σε καποιο σημειο της αναπαραγωγης "χανεται" ο ηχος, δηλαδη ενω παιζει κανονικα η ταινια (ηχος, εικονα) ξαφνικα απο ενα σημειο και μετα απλα συνεχιζεται η αναπαραγωγη χωρις ηχο. Το ιδιο στικακι σε αλλη tv, παιζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Αλλαξα στικακι και ολα εμοιαζαν να ειχαν διορθωθει και υπεθεσα οτι εφταιγε το στικακι. Σε καποια αλλη ταινια ομως παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα ενω χρησιμοποιησα το νεο στικακι, tο οποιο (στικακι) παλι επαιξε κανονικα στην αλλη tv. Εχετε καποια ιδεα που μπορει να οφειλεται αυτο;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Πέτρο

Δοκίμασε να μετατρέψεις το αρχείο βίντεο σε κάποιον άλλον τύπο βίντεο και παρατήρησε αν εμφανίζεται πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Petros Tz απάντησε πριν 4 έτη

Καλημερα Γιωργο.
Βασικα το δοκιμασα σε δυο ταινιες. Χρησιμοποιησα το XviD4PSP 5 και απλα μετετρεψα τον ηχο. Οι αρχικοι ηχοι ηταν αντιστοιχα [93.9 kb/s 48.0 kHz , 2 channels, AAC (LC)] και [48.0 kHz , 2 channels, AAC (LC)]. Αυτα τα χαρακτηριστικα μου εδειξε το MediaInfo. Ο ηχος εγινε (640 kb/s 48.0 kHz, 16bits , 2 channels,  AC-3) και στις δυο και επαιξαν κανονικα χωρις το προβλημα που προανεφερα. Θα το παρακολουθησω και σε αλλα αρχεια για να δω αν τελικα λύθηκε οριστικα το προβλημα.
Ευχαριστω και παλι.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα Πέτρο

Οπότε, είναι αρκετά πιθανό η τηλεόραση να μην υποστηρίζει κάποια συγκεκριμένη κωδικοποίηση. Περιμένουμε νεότερα.