Μιχάλης Γάκης ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα! Έχω συμβόλαιο Adsl 24 βέβαια γνωρίζω ότι δεν γίνεται να μπορώ να εκμεταλλευτώ όλη την ταχύτητα αλλά αυτή που μπορώ είναι 3mbps που για σήμερα δυστυχώς είναι πολύ χαμηλή (περίπου 340 kbps download speed ) θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να αυξήσω την ταχύτητα μου ;Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας μου και μου είπαν να βάλω vdsl το οποίο και σε εμένα μου φάνηκε λογικό αλλά αν και έδειχνε διαθεσιμότητα στην περιοχή μου καμία εταιρεία δεν μπορούσε να μου βάλει vdsl γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή από τον ΟΤΕ έτσι μου είπαν .Θα ήθελα λοιπόν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσουμε την ταχύτητα με οποιοδήποτε ακόμα και αλλαγή συμβολαίου γιατί χρειάζομαι καλό δίκτυο για την δουλειά μου μένω Αργυρούπολη Αττικής
Ευχαριστώ πολύ!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Μιχάλη

Από τη στιγμή που αυτή είναι η ταχύτητα σου με ADSL και δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή VDSL, δεν έχεις ιδιαίτερες επιλογές.

Η Cosmote προσφέρει μια υπηρεσία που συνδυάζει σταθερή γραμμή με δεδομένα για αύξηση της ταχύτητας. Δεν είναι ότι καλύτερο οικονομικά, αλλά ίσως σε βολέψει. Δες εδώ.