Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsχρήματα από το ίντερνετ
georgeq ρώτησε πριν 10 έτη

Καλήσπερα,

καταρχάς ενα μέγαλο μπράβο για την αρτιότητα του σάιτ, τον ιδιαιτερα εκλαικευτικό του χαρακτήρα και τις θεματικές. ούτε σε σχετικά περιοδικα απο ολοκληρες ομαδες δν βρισκει κανεις τόση επιμέλεια..

μπαίνοντας στη ερωτηση, όντας φοιτητής σε δυσκολες εποχες, θα ηθελα μερικες κατευθυνσεις για την εξοικονομηση ενος χαρτζιλικιού απο το ίντερνετ..

εχω δει τα σχετικά αρθρα στο σάιτ, και ακολουθησα αυτο για το τουίτερ και τα ρςς με τα κερδη παρολα αυτα να ειναι ιδιαιτερα πενιχρα, μερικά σεντς την μερα..

σκέφτομαι μήπως υπάρχει καποιο σχετικό μποτ, που να μπορει αυτοματοποιημενα να αποδιδει κερδη απο αντφλάι ή σχετική υπηρεσία. γενικοτερα κατα ποσο ευκολο ειναι να παιξεις με τις ip κ να καταφερεις κανα μικρό κέρδος αν εχεις καποια ιδεα θα ηθελα να μου ελεγες μια αποψη.. νταξ, ειναι ας πουμε παρανομο, αλλα προκειται για ενδοαστικη ευθυνη, που θα εμπιμπτει στο ιδιωτικο διεθνες κλπ κλπ, συνεπως ποσο κακο να ναι ενα χατζιλικι απο μια τεραστια εταιρεια οταν κιολας νομικα ειναι ψιλο-αδυνατο να υπαρξουν κυρωσεις περα απο ενα μπαν;;;

γενικα κοιτω καποια φορουμ, οπως το blackhatforums, αλλά αμφιβάλλω για την αξια των μεθοδων που παρουσιαζουν.

απο την αλλη το διαδικτυο ειναι αχανης αγορα, συνεπως θα υπαρχουν αρκετες μεθοδοι για ενα αξιοπρεπες εισοδηματακι..

ελπιζω, να υπαρχουν καποεις σχετικες ιδεες πανω σε αυτα :)

ευχαριστω εκ των προτερων

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Γιώργο, ενώ υπάρχουν "αρπαχτές" στο Internet που μπορούν να αποδώσουν, αυτοί που τις κάνουν θα πρέπει να έχουν τις αντίστοιχες υποδομές για να τις εκμεταλλευτούν.

Θα πρέπει, για παράδειγμα, να ξέρουν να γράψουν σκριπτάκια ή bots, να έχουν λίστες με "ελαστικών ηθών" proxy servers, να γνωρίζουν πώς λειτουργούν τα συστήματα της adfly ή όποιας adfly για να μπορούν να τα ξεγελάσουν κλπ.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχουν ταλέντα και ικανότητες με τις οποίες θα μπορούσαν πιθανότατα να πετύχουν και σε μια νόμιμη δουλειά, απλά επέλεξαν για δικούς τους λόγους τέτοιες πλάγιες μεθόδους.

Δεν θα βρεις καμία πλάγια μέθοδο που να μπορεί να σου αποδώσει χωρίς να έχεις τέτοιου είδους υποδομές.

Κι αν εμφανιστεί κάποια τέτοια μέθοδος, που να απευθύνεται σε απλούς χρήστες, θα διαδοθεί τόσο γρήγορα, που σύντομα δεν θα λειτουργεί πια για κανέναν. Όπως συνέβη και με τη μέθοδο του adfly με το RSS, που πλέον στο Twitter δεν ανοίγουν καν οι σύνδεσμοι χωρίς μια προειδοποίηση ασφαλείας.

Καλώς ή κακώς, το εισόδημα από το Internet είναι μια εργασία που θέλει χρόνο και αφοσίωση, όπως οποιαδήποτε άλλη. Να διαλέξεις ένα τομέα που σε ενδιαφέρει. Να αφοσιωθείς σε αυτόν, παράγοντας κάτι χρήσιμο. Να βελτιώνεσαι συνεχώς σε αυτό που κάνεις και που προσφέρεις.

Αν θέλεις βοήθεια και καθοδήγηση στο να στήσεις κάτι που αξίζει, είμαι διατεθειμένος να σε βοηθήσω όπως μπορώ.

Αλλά το κυνήγι των πλαγίων μεθόδων, το μόνο που θα σου φέρει είναι κούραση, απογοήτευση, και θα βρεις πολλές μεθόδους που κάποτε λειτουργούσαν, αλλά όχι πλέον.