Nick Douras ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα χρήματα τα οποία μπορεί κάποιος να βγάλει το Youtube. Έχοντας παρακολουθήσει τα βίντεο σας στο YT περί των εσόδων που μπορεί κάποιος να βγάλει λεφτά από το Youtube έχω μια απορία. Δεν θέλω να μου τεκμηριώσετε ή να μου πείτε πόσα χρήματα βγάζετε εσείς. Αντιλαμβάνομαι πως οι χορηγίες παίζουν τον πιο κερδοφόρο ρόλο και σίγουρα οι διαφημίσεις, τα Donations κτλ. Θέλω να κάνω μια ερώτηση όμως. ΜΌΝΟ οι προβολές στο Youtube(χωρίς καμία χορηγία στην μέση, χωρίς καμία διαφιμιστική καμπάνια, χωρίς κανένα Banner, τίποτα, τίποτα, τίποτα) μπορείς να βγάλεις χρήματα? Εννοώ, φτάνω σε έναν αριθμό των 10.000 προβολών χωρίς τίποτα όπως προανέφερα, θα καταφέρω να βγάλω χρήματα από αυτό? 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Νίκο,
Όπως τονίσαμε και στο βίντεο, δεν μπορείς να βγάλεις σημαντικά ποσά από το ελληνικό Youtube χωρίς κάποια συνεργασία ή δωρεές.
Όταν λες ότι θες να βγάλεις χρήματα, πρέπει να διευκρινίζεις και το ποσό. Άλλο να θες να βγάλεις 10 ευρώ και άλλο 1000. 

Nick Douras απάντησε πριν 6 έτη

Καταλαβαίνω τι εννοείτε. Απλά θέλω να μου τεκμηριώσετε εάν μπορείς να βγάλεις λεφτά ΜΟΝΟ από τα Views στο Youtube δίχως καμία διαφήμιση, χορηγία, banners κτλ. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αν εννοείς απολύτως καμία διαφήμιση, εννοείται πως όχι. Το Youtube από αυτές βγάζει έσοδα και δίνει στο δημιουργό ένα ποσοστό.