Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΧρεώσεις τελωνείου Κύπρου – κινέζικων κινητών
georgina tekirdagli ρώτησε πριν 7 έτη

Ήθελα να ρωτήσω ποιες τελωνειακές χρεώσεις ισχύουν για αγορά κινέζικων κινητών στην Κύπρο. Είναι ίδιες με την Ελλάδα; Μπορώ να χρησιμοποιήσω priority line για αγορά από το GeekBuying. Δυστυχώς δεν βρίσκω το κινητό που θέλω ν' αγοράσω στο gearbest. Επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι η international εκδοσή του διότι στο GeekBuying δεν δίνει τέτοια πληροφορία. Συγκεκριμένα, θέλω ν' αγοράσω αυτό https://www.pcsteps.gr/f05f89y. Οποιαδήποτε βοήθεια για το πως ακριβώς θα το κάνω χωρίς να πληρώσω τελωνείο, δεκτή. Και φυσικά για Κύπρο.
Ευχαριστώ

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γεωργία,
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε καθόλου για τις χρεώσεις τελωνείου στην Κύπρο.
To Geekbying έχει μια επιλογή Priority Mail, που πιθανώς να είναι αντίστοιχη του Priority Line και υποστηρίζει την Κύπρο, αλλά δεν την έχουμε δοκιμάσει και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αν παρακάμπτει 100% το τελωνείο.
Τα περισσότερα κινητά δεν έχουν ξεχωριστές global εκδόσεις, κυρίως η Xiaomi ακολουθεί αυτή την τακτική.

georgina tekirdagli απάντησε πριν 7 έτη

Τελικά το βρήκα και στο gearbest επομένως αν το πάρω μεσω priority line για Κύπρο με 3 και κάτι μεταφορικά, πιστεύετε θα γλυτώσω το τελωνείο;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ναι, αυτός είναι ο αποκλειστικός σκοπός του Priority Line. Έχουμε αναγνώστες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, Γαλλία και Γερμανία, που έχουν παραλάβει χωρίς πρόβλημα.