Tasos Desyllas ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα, Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας στο χτισιμο του υπολογιστη μου.Σας παραθετω τα επιμερους τμηματα του στα οποια εχω καταληξει, και θα ηθελα να τα αξιολογισετε και να μου πειτε αποψεις, διορθωσεις, σχολια και οτι αλλο εχετε να προσθεσετε.(την καρτα γραφικων την αφηνω σε δευτερη μοιρα αλλα εχω σκοπο να την προσθεσω στο μελλον οπως επισης και εναν σκληρο δισκο)

CPU : Intel Core i5 7400 Box

Motherboard: MSI B250 Pc Mate

Τροφοδοτικο: Thermaltake Smart SE 530W

Κουτι: Corsair Carbide 200R

SSD: Samsung 850 Evo 250GB

RAM: Corsair Value Select 8GB DDR4 ( 2133Mhz)

Ψυχτρα CPU: arctic freezer 7 pro rev. 2

Το PC φανταζομαι θα χρειαζεται και ανεμιστιρακια οποτε θα ηθελα και μια γνωμη σχετικα με αυτο. Το Budget Δεν θα ηθελα να ξεφυγει απο αυτα τα ορια.

Ευχαριστω πολυ την ομαδα του PCSteps.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Τάσο. Το κουτί έρχεται ήδη με δύο ανεμιστήρες 120MM. Εφόσον δεν σκοπεύεις να κάνεις overclock, δεν χρειάζεσαι περισσότερους.

Επίσης, με επεξεργαστή 7ης γενιάς η μητρική δέχεται και μνήμες 2400MHz, δεν χρειάζεται να περιοριστείς στα 2133MHz.

Η ψύκτρα που αναφέρεις έχει ανεμιστήρα 92mm και άρα θα είναι πιο θορυβώδης για να παρέχει την ίδια ψύξη από έναν ανεμιστήρα 120mm. Αυτή είναι μια καλή και οικονομική επιλογή.

Δεν βλέπω κάτι άλλο που να χρειάζεται να αλλάξεις. Το τροφοδοτικό είναι αρκετό για τους δίσκους και για όποια κάρτα γραφικών και αν θελήσεις να βάλεις.

Tasos Desyllas απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Αλλη μια ερωτηση. Στην περιγραφη της μητρικης σχετικα με το βεντεο αναφερει το παρακατω

The MSI B250 PC MATE does not support CPU-based graphics, meaning an external graphics card (GPU) will be required to use a display. This is generally the most widely-used graphics solution for gaming, regardless, as external cards tend to be more powerful and more suitable for graphics-intensive tasks such as high-end gaming and film CGI production

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να βαλω καρτα γραφικων ακομα και για τις ελαχιστες απαιτησεις που θα εχω οπως να δω μια ταινια? γραφικα δεν θα υπαρχουν καθολου απο αυτα της cpu?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ναι, εφόσον αυτό αναφέρει ο κατασκευαστής. Μπορείς να βάλεις αυτή τη μητρική στη θέση της, που υποστηρίζει πλήρως τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή.