Δημητρης Καρ ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, από ότι έχω καταλάβει το χτίσιμο ενός υπολογιστή δεν είναι μια διαδικασία πολύ δύσκολη. Για κάποιον όμως που δεν το έχει ξανακάνει υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξει. Επίσης υπάρχει καμία ιδιαίτερη διαδικασία σε διαδικασίες όπως το cable management ή το installation των drivers και των windows? 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, γενικά δεν είναι μία δύσκολη διαδικασία αλλά για κάποιον που το κάνει πρώτη φορά και δεν έχει σχετική εμπειρία θέλει προσοχή..Μπορείς να ρίξεις μία ματιά στον σχετικό μας οδηγό που τα εξηγεί όλα βήμα-βήμα. Όσον αφορά τους drivers..συνήθως οι νεότερες εκδόσεις των Windows του βρίσκουν αυτόματα..

game emag1 απάντησε πριν 2 έτη

Θα ήθελα σταδιακά να χτίσω το δικό μου pc. Προς το παρόν το θέλω για απλή-καθημερινή χρήση, αργότερα όμως (σε 2 χρόνια) θα το χρειαστώ για τις σπουδές μου στην πληροφορική και να το χρησιμοποιήσω και αργότερα για λίγο πιο βαριά χρήση. Όπως καταλάβατε θέλω ένα pc που θα αντέξει αρκετό καιρό, super. Όσον αφορά τα χρήματα δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο όριο. Όσα χρήματα χρειαστεί, ούτως ή άλλως θα το χτίσω σταδιακά κομμάτι κομμάτι.