Νίκος Μπαλαφας ρώτησε πριν 3 έτη

Αρχικά την καλησπέρα μου.Λοιπόν είχα ξαναστείλει πριν  περίπου 5 μήνες καθώς ήθελα να αγοράσω έναν έτοιμο  pc turbo x αξίας 1200  αλλά μου αλλάξατε γνώμη και δεν το αγόρασα.Λοιπόν αποφάσισα να χτίσω υπολογιστή αξίας 1200 ευρώ κομμάτι κομμάτι αλλά βλέπω μια πολύ μεγάλη αύξηση τιμών.Δεν θέλω  να  βγω χαμένος.Θα ήθελα την γνώμη σας .Τέλος  θα ήθελα να ρωτήσω όταν ολοκληρώσεις την συναρμολόγηση εκτός από τα windows10 τι άλλο χρειάζεται για την σωστή ροή.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Νίκο

Η σύνθεση για τι χρήση προορίζεται; Γενικά, οι τιμές στις κάρτες γραφικών είναι ακραία υψηλές, οπότε δεν αξίζει η ιδιαίτερα η αγορά, εκτός αν βρήκες κάποια μεταχειρισμένη σε λογικό κόστος.

Όσο αφορά τη δεύτερη ερώτηση σου, μετά τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση στου λειτουργικού, δεν απαιτείται κάτι ιδιαίτερο. Οι drivers έτσι κι αλλιώς θα εγκατασταθούν αυτόματα μέσω των ενημερώσεων.

Νίκος Μπαλαφας απάντησε πριν 3 έτη

Ενδιαφέρομαι για pc Gaming και ίντερνετ. Θέλω να μου προτείνετε μια συναρμολόγηση αξίας 1200 με τις παλιές τιμές. Τώρα αν βγει παραπάνω δεν έχω θέμα  γιατί ξέρω έχουν αυξηθεί απλώς θέλω να πάρω μια ιδέα 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να δεις τη σύνθεση των 1150€ - 1250€ του οδηγού αγοράς μας. Με τις κακονικές τιμές, θα έβγαινε γύρω στα 1000€, με δεδομένο ότι η GTX 1660 Super έκανε κάτι παραπάνω από 300€.