Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΧωράει η κάρτα γραφικών στο κουτί;
AndreOfHazel ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας Pc steps, πριν από οτιδήποτε θέλω να σας πω ότι το πρόβλημα ενός χρήστη που δεν ήξερε αν χωράει μία κάρτα γραφικών στο κουτί του απέχει αρκετά από την δικιά μου ερώτηση. Το κουτί μου έχει μια παραξενιά που θα πω παρακάτω. Θέλω να ρωτήσω άμα η ''Gtx 1050 Ti'' χωράει στο κουτί του υπολογιστή ''ideacentre 510-15kl''. Οι αμφιβολίες δημιουργούνται όταν βλέπεις πως το κουτί...(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=104924381210463&id=100050787039412) έχει μια πλατφόρμα που μπορείς να βγάλεις. Εκεί τελείως ενημερωτικά υπάρχει ο σκληρός δίσκος. Εννοείται μπορείς να τον βγάλεις. Άμα θέλετε κάτι παραπάνω πείτε το και θα συμπληρώσω. 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Δεν κατάφερα να βρω κάπου τις διαστάσεις του συγκεκριμένου κουτιού, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Καλό είναι να μετρήσεις τις αποστάσεις για να βεβαιωθείς.

AndreOfHazel απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες, το θέμα με απασχολούσε καιρό και έτσι μου ήρθε να πάρω την κάρτα γραφικών από ένα παλιό pc μου (με μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ήταν 5ετίας και βάλε) και δοκίμασα να το βάλω στον υπολογιστή μου. Χωράει με 3 εκατοστά περιθώριο. Επομένως μία μικρότερη κάρτα χωράει καλύτερα. Άρα όλα καλά.