Nikos Nikolakou ρώτησε πριν 9 έτη

Exω ενα μηνυμα σφαλματος κατα τη διαρκεια του boot: "S.M.A.R.T failure predicted on hard d........(https://m.youtube.com/watch?v=yP8s4Oupzh4), παραθετω ενα βιντεακι. Σκεφτηκα μια ιδεα και θα ηθελα τη γνωμη σας. Βρισκω ενα αλλο hdd 2.5'' hard drive, βαζω windows 8 απο ενα αλλο λαπτοπ, διοτι το δικο μου δεν γινεται((τονιζω οτι δεν προκειται να κανω εγκαταστασταση windows στο δικο μου λαπτοπ)), επειτα μολις ολοκληρωσω τη διαδικασια, βαζω το σκληρο δισκο στο λαπτοπ μου. Εχω ομως καποιες αμφιβολιες διοτι σκεφτηκα μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα, αφου εγκατεστησα windows σε αλλο λαπτοπ το οποιο εχει διαφορετικους drivers απο το δικο μου.

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Γιατί δεν μπορείς στο δικό σου laptop; Αν αφαιρέσεις τον ελαττωματικό σκληρό και βάλεις τον καινούργιο,μπορείς να κάνεις fresh install των win στο laptop σου.

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Επίσης Νίκο αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις με τις αλλαξοδισκιές, δεν πρόκειται να δουλέψει γιατί τα Windows θα πάρουν τις παραμέτρους από το laptop που θα τα εγκαταστήσεις και δεν θα ανοίξουν στο δικό σου laptop.

Nikos Nikolakou απάντησε πριν 9 έτη

@Xaris Boo, αν κανω install windows υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα(λιγο κουνημα χρειαζεται) να σβησει ή να κρασαρει, αυτο οφειλεται διοτι το σασι να μην στηριζει καλα τη μητρικη, οι βασεις εχουν ραγισει και σε καποια σημεια ειναι σπασμενες. Δευτερον θες μεγαλη υπομονη για να ανοιξεις το λαπτοπ διοτι πασχει απο black screen ( https://m.youtube.com/watch?v=chaoqoebcTo) (οι μνημες και η οθονη δουλευουν) και θελει ενα δικο του τροπο να ανοιξει(το εχω βρει)...υπαρχει αλλη μια λυση αλλα δεν γινεται να το κανω( https://m.youtube.com/watch?v=A1gjxEMc5Wo).