Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΨηφιακή υπογραφή windows 10
Χρηστος Δημοπουλος ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας. Στην προσπάθειά μου να περάσω ένα αρχείο ABD απενεργοποίησα την ψηφιακή υπογραφή στα windows. Έκτοτε κάτω δεξιά στην οθόνη μου γράφει "Λειτουργία δοκιμής Windows 10 home Build 14393.rs1_release_inmarket.161102-0100". Τι ακριβώς συμβαίνει, έκανα κάτι χαζό? Μπορώ να επαναφέρω το λάπτοπ στην προηγούμενη κατάσταση?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

6 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Χρήστο.

Πώς ακριβώς απενεργοποίησες την ψηφιακή υπογραφή;

Χρηστος Δημοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Γειά σου Έλενα. Από ρυθμίσεις - ενημέρωση και αποκατάσταση - αντιμετώπιση προβλημάτων - ρυθμίσεις εκκίνησης και επέλεξα την 7η επιλογή "disable driver signature enforcement"...

Patrick Matvei απάντησε πριν 7 έτη

Τρεξε αυτη την εντολη μα δικαιωμα διαχειριστη και κανε επανεκκινηση

bcdedit /set testsigning off

Χρηστος Δημοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα, δοκίμασα με την συγκεκριμένη εντολή αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Χρήστο με τον ίδιο τρόπο που το απενεργοποίησες μπορείς να το ενεργοποιήσεις ξανά. Αν όντως είναι απενεργοποιημένο, η επιλογή θα γράφει "enable driver signature enforcement...".

Χρηστος Δημοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Έλενα ήταν το πρώτο που δοκίμασα πρίν ζητήσω την βοήθειά σας και ενώ γύρισε ξανά σε ""disable driver signature enforcement", αυτό που έγραφε κάτω δεξιά στην οθόνη (Λειτουργία δοκιμής Windows 10 home Build 14393.rs1_release_inmarket.161102-0100) πισματικά παρέμενε εκεί. Τελικά έκανα system restore με το aomei backupper και το πρόβλημα λύθηκε!

'Οπως και να'χει σ' ευχαριστώ!!!