Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ LAPTOT…ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Maria Spiridaki ρώτησε πριν 9 έτη

´Αγγελε καλησπέρα,εξαιτιας της ερευνας που κανω στο internet σχετικα με τι laptop θα παρω τωρα λογο της αλληλεγγυης ανακαλυψα αυτο το φανταστικο site που λεγεται pcsteps...!!!!Βλεποντας και διαβαζοντας πολλα posts και ερωτηματα που σου εχουν θεση σχετικα με την αγορα laptots εχω λιγακι μπερδευτει για το τι πραγματικα ειναι καλο και τι οχι.Οπως σου ειπα τωρα εξαιτιας της αλληλεγγυης που μας επιδοτει 230€ για αγορα laptot ή tablet(ενδιαφερ. μονο για laptot) χρειαζομαι την βοηθεια σου και την γνωμη σου στα laptot που συμμετεχουν στο προγραμμα απο καθε μαγαζι.Το προβλημα ειναι οτι δεν συμμετεχουν ολα τους τα προιοντα ωστε εγω να επιλεξω οποιο θελω και γουσταρω, αλλα συγκεκριμενα προιοντα που εχουν βαλει αυτοι και καλα σε προσφορες.....Λοιπον εγω η αγορα που θελω να κανω θελω να ειναι value for money...!Οι δηνατοτητες που μου δινουν σε laptot δεν ειναι και οι καλητερες αλλα προκειμενου να χασω τα λεφτα τς επιδοτησης τι να κανω θα προσαρμοστω.Οριστε τα "καλητερα" laptot του προγραματος....

http://www.public.gr/psifiaki-allileggui/prd15/

kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/146574-lenovo-g50-70

kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/146161-dell-inspiron-3542

Πες μου τι γνωμη σου ωστε να κανω την καλητερη αγορα(value for money)...!!!!Ευχαριστω εκ τον προτερον!

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Μαρία. Το G50-70 του Κοτσόβολου είναι μακράν το καλύτερο από τα τρία και έχει πολύ καλές δυνατότητες για την τιμή του.

Maria Spiridaki απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστω πολυ Αγγελε,μαλλον σε αυτο θα καταληξω...Η βλακεια ειναι οτι το ιδιο laptop(απ´οτι νομιζω) το εχει ο γερμανος εκτος προγραμματος 80 ευρω κατω...!!!οταν λες δυνατοτητες σε τι αναφερεσαι;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Έχει καλύτερο επεξεργαστή από τα άλλα δύο.

Maria Spiridaki απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστώ πολυ...κατι τελευταίο και ελπίζω να μν σε κούρασα...πιο απο τα δυο παραπάνω με επεξεργαστή i3 θεωρείς καλυτερο...;;;Dell vs Lenovo???(υπάρχουν διαφορές στα δυο laptop?)

Periklhs Zahariadis απάντησε πριν 9 έτη

Προσωπικά θεωρώ καλύτερο το Dell! Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το Lenovo είναι λιγότερο καλό! Άλλωστε όπως έχει γράψει ο Άγγελος σε άρθρο του, δεν έχει τόσο σημασία η μάρκα καθώς λίγο-πολύ στα ίδια εργοστάσια παράγονται!

Η μόνη διαφορά που εντόπισα είναι πως στα Public, αναφέρει ως λειτουργικό Windows 8.1, ενώ στο Κωτσόβολο Windows 8.0!
Βέβαια γνωρίζω πως δίνεται ελεύθερη αναβάθμιση μέσω ενός απλού Windows Update, όλων των κατόχων 8.0, στα 8.1!

Συμπερασματικά λοιπόν, (σε περίπτωση που δεν προτιμήσεις το Lenovo από Kωτσόβολο, όπως αναφέρεις παραπάνω) δεν βρίσκω κάποιο λόγο να δώσεις 30€ παραπάνω για να πάρεις το ίδιο, εντός εισαγωγικών λάπτοπ, και για αυτό θα σου πρότεινα το Lenovo από τα Public!