Thomas Andreadis ρώτησε πριν 5 έτη

Θα  ήθελα  τη  βοήθεια  σας  για  την  επιλογή  ψύκτρας    καλής  και   βασικά  όσο   περισσότερο  αθόρυβη  γίνεται  για  τον  επεξεργαστή   καθώς  και  πάστας .
Υπόψη  ότι  οι  4  θέσεις  μνήμης  είναι  καταλυμένες  και  δεν  υπάρχει  διάθεση  να  αφαιρεθεί  καμία. 

Αφορά  μηχάνημα

Intel  i7 – 6700  3.4  Ghz
AsRock  H  170M   PRO 4
Corsair  Vegngeance  LPX  DDR 4  32  GB  2133MHZ

Σε  κουτί   Coolmaster   CM  Force  500    με  περιθώριο  ύψους  ψύκτρας   επεξεργαστή   163,9  mm  κατά  τον  κατασκευαστή
Θα  ήθελα  να  μου  προτείνεται  2-3  ψύκτρες 
Ευχαριστώ

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Θωμά, πρέπει να μας γράψεις μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις. Υπάρχουν ψύκτρες των 20 ευρώ, των 50 ευρώ, και των 100 ευρώ, με τις ακριβότερες να είναι βεβαίως και οι πιο αθόρυβες.
Μία από τις καλύτερες επιλογές, που είναι και πολύ φιλική όσον αφορά τις RAM λόγω του σχεδιασμού της, είναι αυτή. Έρχεται με δική της θερμική πάστα, αν όμως θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις μία άλλη, προσωπικά χρησιμοποιώ αυτή εδώ και χρόνια.

Thomas Andreadis απάντησε πριν 5 έτη

Άγγελε  ευχαριστώ  για  την  απάντηση.
Αν  θεωρήσουμε  ως  ταβάνι  από  οικονομικής  άποψης  την  BE QUIET! DARK ROCK PRO 4
 Θα  μπορούσα  να  δω  και  κανα  2-3  ακόμα  ανάμεσα  στα  30-70 € ;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Από τα 30 έως τα 70 ευρώ, μόνο το e-shop.gr έχει 80 ψύκτρες από τις 173 που έχει συνολικά, είναι σχεδόν οι μισές ψύκτρες στην αγορά. Θα πρέπει να καταλήξεις σε μία τιμή που είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για να σου προτείνουμε ένα μοντέλο.
Επίσης δεν κάνουμε ποτέ πρόταση για 2-3 μοντέλα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τα χρήματα που θέλεις να δώσεις, θα προτείνουμε ένα μοντέλο που θεωρούμε πως καλύπτει καλύτερα αυτό που θέλεις.