chris thess ρώτησε πριν 9 έτη

Χαιρετώ τους απανταχού gamers και τους υπομονετικούς συντελεστές του pcsteps. Μετά απο εφτά χρόνια αξιοπρεπούς λειτουργίας του υπολογιστή μου μπήκα στη διαδικασία αναβάθμισης με σκοπό λίγο παραπάνω το gaming.( Kαι με λίγο ρευματάκι παραπάνω για ανώδυνο overclocking). Το μόνο που κράτησα είναι το κουτί. Ένα midi tower της Thermaltake VB1000BWS Soprano. Τα υπόλοιπα τα άλλαξα και είναι τα εξής: Μητρική Asus maximus vii hero επεξεργαστής i5 4690k μνήμες ddr3 Kingston hyperx beast κάρτα γραφικών gigabyte gtx 760 (τεράστια) και τροφοδοτικό thermaltake sps-730mpcbeu. Ο λόγος για το ερώτημά μου λοιπόν, είναι ποιό σύστημα ψύξης επεξεργαστή να επιλέξω σε τόσο μικρό κουτί χωρίς να πειράξω τπτ; Μιάς και η υδρόψυξη μετα βίας θα χωράει (δέν ξέρω έτσι νομίζω), ενώ για αερόψυξη θα χρειαστεί να βγάλω τα heat spreaders των ram που δυστυχώς είναι xtreme mem profile. Ευχαριστώ!
 

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Χρήστο.

Μια λύση θα ήταν αυτό το κιτ, που είναι σχεδιασμένο για να μπει στις θέσεις 5.25, πάνω ή κάτω από το DVD Drive. Είναι κάπως τσιμπημένο βέβαια, αλλά δεν βρίσκω κάτι οικονομικότερο με αυτή τη δυνατότητα.

Αν δεν θέλεις να δώσεις τόσα χρήματα, αυτή η ψύκτρα θα σε καλύψει, και ο ανεμιστήρας μπορεί να μπει και από τις δύο πλευρές, ή να τον τοποθετήσεις πιο ψηλά, για να μην βρίσκει στις RAM.

chris thess απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε, θα πάω στην λύση της αερόψυξης που είχα βάλει εξαρχής στο μάτι και είναι σίγουρα πιο οικονομική. Θα γίνω κουραστικός και θα σε ξαναρωτήσω, σίγουρα να πάρω την dark rock 3 είναι μικρό το κουτί!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Έχει ύψος κάτω από 14 εκατοστά η ψύκτρα, δεν θα έχεις πρόβλημα. Τα περισσότερα Midi Tower πάνε άνετα στα 14cm.

chris thess απάντησε πριν 9 έτη

Σ'ευχαριστώ!