Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΌλα Τα Κόλπα Για Ταινίες Και Σειρές Με Το Trakt.TV
Sakis 78 ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Άκη.
Το έχω περάσει από καιρό το Trakt κι όλα καλά. Όμως θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο βήμα 3 στις επιλογές των αγαπημένων μας ειδών. Υπάρχει τρόπος να μπω τώρα από κάπου στο μενού ή θα πρέπει να το σβήσω και ξανά να το εγκαταστήσω από την αρχή δυστυχώς;
 

2 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Σάκη, δεν βλέπουμε κάποιο τρόπο να προσθέσεις Favorite genres στον ήδη ενεργό λογαριασμό. Ωστόσο, το Trakt λαμβάνει έτσι και αλλιώς υπόψη τα είδη ταινιών και σειρών που έχεις παρακολουθήσει (https://trakt.tv/dashboard), και με την πάροδο του χρόνου θα έχεις το ίδιο επιθυμητό αποτέλεσμα στα Movie και TV show recommendations.

Sakis 78 απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Άκη. Απλά έλεγα να αφαιρέσω κάποια είδη στις προτάσεις ειδών ταινιών που βγάζει στην αρχή της εγκατάστασης μήπως και δεν μου έβγαζε κάποια που δεν βλέπω τόσο πια όπως πχ ντοκυμαντέρ (ταινιών), ρομαντικές κτλ. Αν δεν τα είχα επιλέξει από τότε πιθανόν να μη μου τα έβγαζε στις κατηγορίες όταν ψάχνω τι ταινία να δω ε; Ή όχι, θα μου τις έβγαζε πάντα; Πχ ψάχνω να δω στο έτος 2022-2021 ποια ταινία να δω και μου βγάζει και δραματικές/ρομαντικές, ντοκυμαντέρ κτλ που δεν με ενδιαφέρουν πλέον και τόσο. Αν τις ξετίκαρα από τις προτιμήσεις μπορεί να μην τις έβγαζε όλες αυτές σωστά; Είναι λίγο σπαστικό να αλλάζω τόσες σελίδες και οι μισές να έχει ντοκυμαντέρ, ρομαντικές κτλ. Τέλος πάντων. Αν δεν γίνεται κάτι τι να κάνω, θα το υποστώ.