Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΌπα! Κάτι πήγε στραβά!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ρώτησε πριν 5 έτη
Στον λάπτοπ μου Dell Latitude D830 στο chrome εμφανίζεται το πρόβλημα “Όπα! Κάτι πήγε στραβά!”. Η διαθέσιμη μνήμη του Google Chrome εξαντλήθηκε, κατά την προσπάθεια προβολής αυτής της σελίδας.

Παρόμοιο μήνυμα μου βγάζει και όταν χρησιμοποιώ τον Mozilla Firefox.
Μου εμφανίζεται κάθε μέρα και αρκετές φορές την ημέρα.
Έχω κάνει Format και έχω αλλάξει τα πάντα στο λάπτοπ μου όπως σκληρό δίσκο, μητρική πλακέτα, κάρτες μνήμης, κάρτα ασύρματου δικτύου παρόλα αυτά συνεχίζει να μου παρουσιάζει το πρόβλημα.
Επίσης μου παρουσιάζεται και από το οικιακό δίκτυο και από δημόσιο δίκτυο.
Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει και πως να το διορθώσω ??

14 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Γειά !! Μόνο όταν μπαίνεις στο facebook  γίνεται αυτό ? Αν όχι δες εδώ
https://support.google.com/chrome/answer/95669#step1

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Dimitris Gk, ευχαριστώ που απάντησες. Όχι μόνο στο facebook σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα μπορεί να συμβεί. Δυστυχώς  αυτό που έστειλες  δεν μπορεί να βοηθήσει, τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά.

Babis Mpougatsias απάντησε πριν 5 έτη

Δοκίμασες να κάνεις reset τον browser;
https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ babis Mpougatsias. Ναι έχω κάνει πολλές φορές επαναφορά ρυθμίσεων του chrome.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Φίλε μου πόση ram έχει το σύστημα σου ?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ απάντησε πριν 5 έτη

Γιώργος Λάνδρου Στις πληροφορίες του συστήματος γράφει εγκατεστημένη μνήμη (RAM): 4,00 GB (3,49 GB είναι δυνατή η χρήση)

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Φίλε μου για δες εδώ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ Γιώργο Λάνδρου για το site, δοκίμασα κάτι πάνω σε αυτό αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Φίλε μου το επόμενο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως έχεις κάποιο malware στο σύστημα σου. Κάνε ένα έλεγχο με αυτό εδώ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ και πάλι Γιώργο Λάρδου για το site. Μου το είχε τρέξει παλιότερα ο τεχνικός μου το malwarebytes το έτρεξα και εγώ πάλι και δεν βρήκε το malwarebytes κάποιο πρόβλημα παρόλα αυτά το ”οπα ! κάτι πήγε στραβά” παραμένει να μου το βγάζει.
Θέλω να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις μπορεί να φταίει το ρούτερ μου ή η γραμμή μου σύνδεσης στο διαδίκτυο ?? Βασικά μου το κάνει και από το οικιακό δίκτυο και από ένα δημόσιο δίκτυο που έχω την δυνατότητα να μπαίνω.  

Dimitris απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα. Χρησιμοποιείς τίποτα plugin? Έχεις δοκιμάσει να τα απενεργοποιήσεις? Στον chrome έχεις κάνει είσοδο με mail για συγχρονισμό? Αν και δοκίμασε να δεις αν το πρόβλημα στο εμφανίζει και αποσυνδεμένος. Αν το κάνει κανε του διαγραφή και στο μήνυμα που θα βγάλει επέλεξε διαγραφή και των δεδομένων από το pc και δοκίμασε ξανά να τον κάνεις setup. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Κωνσταντίνε δοκίμασε να συνδεθείς με κάποια άλλη συσκευή..σου παρουσιάζεται εκεί κάποιο πρόβλημα ?

Luther Brown απάντησε πριν 2 έτη

Γεια σας φίλε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο Google Chrome. Ακολουθήστε τους παρακάτω οδηγούς – https://beebom.com/google-alternatives/  https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en