Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΌταν δεν μπορείς να κατεβάσεις το Vpn σε μερικά κράτη τι κάνεις; ΠΧ Nord Vpn
Fotis Tzortzis ρώτησε πριν 5 έτη

Γεια σας.
Ένας φίλος μου που ζει στη Σαουδική Αραβία μου ζήτησε λύση για το ξεμπλοκάρισμα sites που είναι αδύνατον να δει στη Σαουδική Αραβία όπου ζει.
Ακόμα και σε απλά αθώα sites από εκεί είναι αδύνατο να μπει, χώρια όπως λέει είναι και αρκετά επικίνδυνο αν σε ανακαλύψουν να χρησιμοποιείς πλάγιους τρόπους.
Εγώ του συνέστησα το Nord Vpn με τη μέθοδο  Pc -> VPN -> Tor -> VPN για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Το θέμα είναι πως από εκεί δεν μπορεί ούτε καν να συνδεθεί στο Nord Vpn. Μου έγραψε χαρακτηριστικά. "Προσπάθησα να μπω στο NordVpn αλλά δε με αφήνει η εδώ λογοκρισία ....λολ Θα πρέπει να το κάνω όταν έρθω στην Ελλάδα"
Υπάρχει κανένας τρόπος να κατεβάσει από εκεί το NordVpn ; Μπορώ εγώ από εδώ να τον βοηθήσω;
Σας ευχαριστώ Φώτης

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Καλύτερα ο φίλος σου να το ψάξει το θέμα ,αν μπορεί να βγάλει Άδεια απο τη Σ. Αραβία για να μπορεί να χρησιμοποιεί vpn .
Αυτό προτείνω χωρίς να είμαι κάποιος από τους Συντελεστές του σάιτ αυτού.
Διαφορετικά ,να το ξεχάσει αυτό το θέμα. Αν τον πιάσουν ,μπορεί να πάει και φυλακή ,και να έχει και πρόστιμο πάνω από 100.000$ απ ότι διάβασα.   Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Φώτη, από τη στιγμή που η χρήση VPN θεωρείται παράνομη και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος με πρόστιμα θα πρότεινα να μην κάνει κάτι.. Ίσως να συμβουλευόταν άλλα άτομα του περιβάλλοντος του που έχουν ανάλογη εμπειρία...

Fotis Tzortzis απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Να υποθέσω πως και το TOR θα απαγορεύεται στο πολλαπλάσιο και σίγουρα θα φαίνεται και θα βγάζει μάτι.
Ίσως η καλύτερη λύση για εκεί να είναι Satellite Internet με πακέτο αγορασμένο από άλλη χώρα φυσικά. Το από που θα εκπέμπει ο δορυφόρος και που θα λαμβάνει δε νομίζω να είναι ανιχνεύσιμο.