Panagiotis Neofotistos ρώτησε πριν 10 έτη

αγγελε καλησπερες.εχω μεινει πρωτον εκπληκτος με το γεγονος οτι το site σου ειναι και ΔΙΚΟ μας.και αυτο το εχεις επιτυχει ΕΣΥ.συγχαρητηρια!

αν μπορεις καποια στιγμη θα ηθελα να μας δωσεις τα φωτα σου οσον αφορα το format.ποια ειναι τα κουμπια για καθε brand name{πχ toshiba to zero}.γιατι το λεω αυτο.προσφατα εμπλεξα με ενα λαπτοπ hp που κανωντας format μεσω usb απο windows 7 που ειχα κατεβασει ενω εκανα επιτυχη διαδικασια φορμαρισματος πηγαινωντας να βαλω το serial key ηταν σβησμενο σχεδον ολο και δεν μπορουσα να τα ενεργοποιησω.δοκιμαζωντας να κανω εκ νεου καινουργια εγκατασταση μεσω του κουμπιου της hp πλεον δεν υπηρχαν μεσα τα windows.πηρα τηλ την hp και μου ειπαν οτι κανωντας format μεσω usb και οχι με το πατροπαραδοτο τροπο της hp μεσω κουμπιου της πλεον δεν μπορω να κανω format και πρεπει να το παω να μου τα ξαναβαλουν αυτοι.μπλεξιμο μεγαλο εν ολιγοις.επι της ουσιας η κανεις dvd τα windows Που ειναι μεσα τους η διαλεγεις μεσω κουμπιων ...μπορεις να κανεις ενα τετοιο tutorial για ολα τα κουμπια των brand name h/y?ευχαριστω πολυ

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν μπορείς να επαναφέρεις την εγκατάσταση της Hewlett Packard γιατί προφανώς πάνω στο Format έσβησες το recovery partition που είχαν.

Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος τι εννοείς όταν λες κουμπιά, υποθέτω πως λες την επιλογή recovery.

Προσωπικά είμαι αντίθετος στο recovery, γιατί επαναφέρει και ό,τι αηδίες προγράμματα έχει βάλει η HP, η Toshiba και κάθε άλλη εταιρεία μαζί με τα Windows (γνωστά ως bloatware). Το πρώτο πράγμα που κάνω σε κάθε καινούριο laptop είναι format.

Η λύση αν έχει σβηστεί το product key είναι να το αποθηκεύσεις πριν από το format την άδεια ενεργοποίησης των Windows και να την επαναφέρεις μετά το format με αυτόν τον οδηγό.