Παρακαλώ πολύ να μου πείτε εάν είναι καλυτέρα να πάρω μια δεύτερη msi r9 290 η να βάλω μια καλύτερη κάρτα nvidia με δεδομένο ότι κατά 90% το παιχνίδι που παίζω είναι το company of heroes 2.Το υπόλοιπο σύστημα i54690k, gigabyte z97mx-gaming5,corsair pc3-10700h (2X4),corsair rm 750.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ηλία, μου φαίνεται εξαιρετικά παράξενο να μην σου φτάνει μία R9 290 στο Company of Heroes 2. Ένα απλό παιχνίδι στρατηγικής είναι, και αν έχεις απλή οθόνη των 60Hz, θα πιάνεις άνετα τα 60FPS που είναι το όριο.
Τι επιδόσεις έχεις αυτή τη στιγμή?
'Άγγελε καλημέρα και ευχαριστώ πολύ, όντως στα 60fps είμαι ανώτατο σε ανάλυση 2560Χ1440 και 52 fps average. Απλά έψαχνα το κάτι παραπάνω.
Αν δεν πάρεις οθόνη 144Hz, δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα ούτε για δεύτερη κάρτα γραφικών ούτε για καλύτερη, για 8ΦPS. Εκτός αν έχεις πολύ μεγάλες διακυμάνσεις, πέφτει δηλαδή σε κάποια σημεία κάτω από τα 30FPS.
Please login or Register to submit your answer