Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windows2 ερωτήσεις για τα windows 10
Dimitris ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Τα 10αρια έχουν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά και 2 από αυτά προσωπικά με ενοχλούν και θέλω να ρωτήσω αν γινετε να τα απενεργοποιήσω.
1 Όταν κάνουμε αριστερό κιλκ σε ένα παράθυρο με σκοπό να το μετακινήσουμε, ακόμα και όταν αφήσουμε το mouse αυτό δεν αφήνει το παράθυρο και χρειάζεται άλλο ένα κιλκ. Αυτό μπορώ να το απενεργοποιησω?
2 Όταν πατάμε αριστερό κλικ και σύρνουμε το mouse σε ένα κείμενο και το μπλεδίσουμε που λέμε με σκοπό πχ να το αντιγράψουμε, πρέπει και εδώ να πατήσουμε άλλη μια φορά κλικ ώστε να παραμείνει επιλεγμένο και μετά να πατήσουμε πχ δεξί και copy. Διαφορετικά αν δεν πατήσουμε το κείμενο απο-επιλέγετε. Εδώ υπάρχει λύση? 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, στο δικό μου σύστημα το πρώτο πρόβλημα που αναφέρεις δεν υφίσταται.. το δεύτερο που αναφέρεις δεν μπορώ να το κατανοήσω ακριβώς, αλλά νομίζω πως ούτε και αυτό εμφανίζεται.. Μήπως φταίει το ποντίκι σου?

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα. Το ίδιο mouse λειτουργεί και στα 7αρια χωρείς να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο. Πάντως από περιέργεια θα δοκιμασω ένα άλλο που εχω στην άκρη να δω τι θα γίνει. 

Mpenatos Stefanos απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε Δημήτρη ούτε και σε εμένα το κάνει αυτό, μάλλον δεν είναι πρόβλημα των 10,
https://superuser.com/questions/918363/click-and-drag-in-windows-7-sticks-after-holding-left-click-for-a-couple-of-seco
Βρήκα εδώ μια απάντηση σχετική με το πρόβλημα σου. Ρίξε της μία ματιά

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Στέφανε σε ευχαριστώ για το λινκ. Τελικά δεν ξέρω πως αλλα ήταν επιλεγμένο το (ενεργοποίση κλειδώματος κλικ) το αφαίρεσα και όλα καλά. Παντως είμαι σίγουρος οτι ρυθμίσεις του mouse δεν της είχα πειράξει.