Θεμιστοκλής Ζαχαρόπουλος ρώτησε πριν 1 έτος

Χρησιμοποιώ τα windows 11 και θελω να γυρίσω πίσω στα windows 10..Έχω εγκαταστήσει τα windows 10 σε ένα σκληρό δίσκο d-drive και θέλω να μάθω αν θα χάσω τα αρχεία μου όταν θα εγκαταστήσω τα windows 10...... Επίσης υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που μου προτείνετε για να τσεκαρω αν υπάρχει κάποιο θέμα στο λάπτοπ και για αυτό δεν τρέχει τα προγράμματα γρήγορα...

2 Απαντήσεις

Νεκτάριος Ζόγκος απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα. 
Για να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος σε ένα τόσο περίπλοκο ερώτημα θα πρέπει από την δική σου πλευρά να δώσεις αναλυτικές και περισσότερες πληροφορίες για το μηχάνημα και όχι μόνο. 
Αν το μηχάνημα είναι σύγχρονο η προσωπική μου άποψη είναι να μείνετε στα 11 και να ερευνήσετε τι είναι αυτό που θα σας κάνει να μείνετε σε αυτά και να προσαρμοστείτε .

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Θεμιστοκλή! Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Αφού έχεις ήδη εγκατεστημένα Windows 10, θα έχεις πρόσβαση στα αρχεία που έχεις εκεί. Μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία που έχεις στα Windows 11 σε ένα ξεχωριστό partition, ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτά, και να διαγράψεις μόνο τo partition με τα Windows 11. Όσο αφορά τη δεύτερη ερώτηση, δεν γνωρίζω κάποιο σχετικό εργαλείο.