Damian McUser ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα. Έκανα φορματ στο pc, τις ενημερώσεις όλα κανονικά τελείωσα και ήθελα να σβήσω και ότι υπήρχε σε ένα partition που ειχα μόνο για back up. Κατέβασα το disk partition wizard patisa na kanei format eida oti kanei Kati gia 2 δευτερα και μετά πάτησα wipe. Ε έκανε κάμποση ώρα τελείωσε κ μετά είδα από το πρόγραμμα ότι έλεγε Π.χ. 300 gb used space κ η χωρητικότητα του partition ήταν 300 gb. Ανοίγω τον υπολογιστή μου και δεν μ δείχνει το partition. Και είπα να κάνω επανεκκίνηση μπας κ βγάλω άκρη. Και απο εκείνη την ώρα το pc μένει στα γράμματα που ανοίγει πριν κάνει εκκίνηση των windows. Τι μπορεί να έγινε?

12 Απαντήσεις

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

η αληθεια ειναι οτι 2 φορες εχω αποφυγει να σου απαντησω,γιατι και τι να σου γραψω?οτι τα εκανες $@#$#%$^% ......!!!!κανονικα τα partition τα φτιαχνεις πριν κανεις τις εγκαταστασεις τα φορματ και τα updates κ.τ.λ
και για ποιο λογο?για να μην την φας την ....πατατα!!!βεβαια Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω ......ομως μονο αν παθεις θα μαθεις (οπως κι εγω βεβαια)........η γνωμη μου και μονο εμενα αφορα.......αφου εισαι στην αρχη και δεν τον εχεις στησει εξ'ολοκληρου ακομα ,εγω θα τον ξαναεκανα φορματ ξανα γιατι η αρχη ειναι το ημισυ του παντος...........μονο καντα ολα πριν κανεις τις ενημερωσεις κ.τ.λ......βεβαια κατσε να δεις και τι θα σου πουν και τα αλλα παιδια!!!!!

Damian McUser απάντησε πριν 9 έτη

Και δεν μπορώ να κάνω boot from cd γιατί καθώς προχωράω τς βήματα φτάνω σε ένα σημείο κ μου λέει ότι πρέπει να κάνω κανονική εκκίνηση των Windows για να συνεχίσω

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

αυτο που λες δεν στεκει ,παρα μονο αν κανεις την Upgrade εγκατασταση....αν διαλεξεις την Custom θα κανεις κανονικο φορματ και εγκατασταση........κλειδι για τα Windows εχουμε?

Damian McUser απάντησε πριν 9 έτη

Ηηηηηηη χωρίς την custom δεν γίνεται κάτι? Ναι έχω. Θα χάσω πράγματα που δεν πρέπει να χαθούν. Η μπορώ να κάνω κάτι για να τα σώσω? Όχι ρε $£¥€€§@&&%*! :'(

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα damian.
Θα σου πρότεινα να προσπαθούσες να κάνεις μια επιδιόρθωση των Windows μήπως και γίνει κάτι ????????????????? Δες εδώ πως:https://www.pcsteps.gr/1291-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-windows-7-8-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-format/#_Windows_7-2
Ζόρικο το θέμα σου πιστεύω να μην τα σκόρπισε (για τα αρχεία σου μιλάω και τα αρχεία των win) όλα ο διαχώρισμος που πήγες να κάνεις.
Αν θέλεις περίμενε πρώτα τον Άγγελο να μας διαφωτίσει.

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

βρε αθεοφοβε πριν δεν εγραψες οτι απλα εχεις κανει τα updates?κανονικα στημενος ειναι ο υπολογιστης?ξερεις οτι αν δεν σου διορθωθουν με την επιδιορθωση ,πριν κανεις φορματ και αφου ακουσουμε τι θα μας πει και ο Μαγος Αγγελος,ή Θεος,ή Σωτηρας.....ετοιμασου για Linux usb δευτερον δισκο σκληρο για να παρεις απο μεσα οτι επιθυμεις ......νομιζω ομως οτι θα σου βρουν την λυση ......ασε την Custom μεχρι να παρεις τα αρχεια ή να επισκευασεις τα Windows.......παντως απο το Ηηηηηηηηη.....φανταζομαι οτι ειναι πολλα και σημαντικα!!!

τα λογια σου......."""Καλησπέρα. Έκανα φορματ στο pc, τις ενημερώσεις όλα κανονικά τελείωσα και ήθελα να σβήσω και ότι υπήρχε σε ένα partition που ειχα μόνο για back up""" ..φορματ ταδε εφης!!!!

Damian McUser απάντησε πριν 9 έτη

Γειά σου Χάρη. Όχι δεν κάνει επιδιόρθωση, όταν το πατάω κάνει απλά επανεκκίνηση και μένει έτσι στα γράμματα. Μακάρι να είναι ο σωτήρας μου, δεν πρέπει να χαθούν αυτά, καταστράφηκα. Και δεν έχω μόνο δικά μου πράγματα αλλά και από τα αδέρφια μου. Πφφφφ

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

με Linux usb live θα δεις κανονικα των σκληρο σου και θα τα παρεις ολα απο μεσα,μην ανησυχεις (φωτο ,μουσικη κτλ) προγραμματα βεβαια τα ξεχνας.......κανε λιγο υπομονη παντως μηπως και βρεθει λυση!!!

Damian McUser απάντησε πριν 9 έτη

Ξες τι εμένα τα αρχεία με καίνε, τα προγράμματα δν με πειράζει. Η ιδέα σου είναι τέλεια το σκέφτηκα και θα γίνει. Το Linux usb όμως είναι πρόβλημα, διότι δεν έχω ασχοληθεί με Linux ποτέ. Και ευχαριστώ που ασχολείσαι στο πρόβλημα μου. Ο θεός να σε έχει καλά. Πόση χωρητικότητα πρέπει να έχει το USB , που βρίσκω να κατεβάσω Linux και τι είναι το Linux live? Σορρυ για το πρήξιμο αλλά το νιώθω το έμφραγμα να έρχεται αν δεν σωθούν τα αρχεία. Τα έκανα τελείως πατάτα όπως είπες.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ψυχραιμία παιδιά, όλοι την έχουμε πατήσει κάποια στιγμή με partitions, είτε επειδή κάναμε βλακεία είτε επειδή ήταν η κακιά στιγμή, συμβαίνουν αυτά.

@Damian McUser δες εδώ πώς να φτιάξεις Linux Mint Live USB, να το έχεις για τέτοιες στιγμές. Λογικά ένα 2GB στικάκι αρκεί

Όταν θα μπεις θα σου βγάλει κανονικά μια επιφάνεια εργασίας με εικονίδιο Computer, ανοίγεις εκεί, ανοίγεις το partition των Windows, ψάχνεις στους φακέλους και αντιγράφεις κανονικά τα αρχεία σε κάποιον εξωτερικό σκληρό ή κάποιο άλλο φλασάκι, δεν είναι τίποτα.

Damian McUser απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Άντε και ο Θεός βοηθός.

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

γραψε μας και το αποτελεσμα να ηρεμησουμε κι εμεις γιατι πραγματικα με εχεις ψιλοαγχωσει....το να τα παρεις ειναι ευκολο ,αλλα ενα φοβο με εσενα τον εχω.....παντως απολαυσε το ,αυτες οι γνωσεις που θα αποκτησεις μετα απο αυτο θα σου ειναι ......ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ λεμε....!!!!