Βασίλης Το Λάθος ρώτησε πριν 9 έτη

 Καλημερα Αγγελε εγω ειχα κατεβασα με αυτο τα 10 προ 64 δεν εκανα επιλογη iso τα περασα και μετα παλι γινεται να τα βαλεις σε usb με καινουριο η.υ που παει σφαιρα με τα 7 ειχα προβλημα οποως με τα τα 8.1 με κλειστο η.υ οταν ανοιγω ανοιγει ο υπολ.αλλα η οθονη γραφει αμεσως νο σινγαλ με αποτελεσμα να ειναι ανοιχτος οχι ομως η οθονη, και παταγα λιγο το δεξιο κουμπι κατι σαν ριφρες και ανοιγε. στο ρισταρτ δεν το εκανε. εβαλα τα 7 παλι αλλα δεν ξερω τι να κανω τωρα. (ειχε βγαλει το εικονιδιο αλλα τα κατεβασα απο το λινκ που εχεις κι εσυ)

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Βασίλη διατύπωσε ξανά την ερώτηση για να είναι κατανοητή

Βασίλης Το Λάθος απάντησε πριν 9 έτη

μου ειχε βγαλει το εικονιδιο για να περιμενω απο το update καποια στιγμη ειδα ενα λινκ στην microsoft οπως εχεισ κι εσυ για τα 32 η τα 64 και κατεβασα απο εκει τα 10 προ τα 64 μεσω του εργαλειου οπως ειχαν για τα 8. αφου τα περασα ειχε επιλογη να τα περασω και σε usb απο εκει που γραφει εξελιγμενες μεθοδοι αποκαταστασης. οταν εκλεισα τον υπολογιστη και ηρθε παλι η ωρα να τον ανοιξω ανοιξε το μηχανημα αλλα αντι να μπει στα windows η οθονη μου γραφει no singal κλεινει οχι ομως το μηχανημα παραμενει εν λειτουργεια. αυτο το εκανε μονο απο σβησμενο υπολογιστη προς ανοιγμα οχι στο ρισταρτ. το ρισταρτ το εκανε κανονικα. περασα τα windows απο το στικ διαγραφοντας τα παντα ανοιξε υπολογιστης και δεν ηθελε driver πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο. μετα ομως παλι ειχε προβλημα απο σβηστος παταγα και η οθονη εκανε το ιδιο εκτος αν παταγα το αλλο κουμπι κατι σαν ριφρες και ανοιγε τα windows. αυτο μου ειχε συμβει και με τα 8 . τελος εβαλα παλι τα windows 7 (αυτα ειχα και πριν) και σημερα παλι εβγαλε το εικονιδιο για τα 10. δεν ξερω οταν ερθει το update να το κανω απο εκει μηπως απο το λινκ εγινε κατι λαθος η να μην τα δοκιμασω ξανα;; παντως περα απο αυτο στην εκινηση δουλευανε πολυ καλα.

Βασίλης Το Λάθος απάντησε πριν 9 έτη

κατι αλλο Αγγελε δεν ξερω αν μπορεις και εκτος απο εδω σαν τεχνικος αν εισαι αθηνα να σου δωσω ενα τηλ. δεν ξερω εδω που γραφω βλεπεις μονο εσυ η και υπολοιποι χρηστες;;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Από την στιγμή που σου ξεκίνησε ο υπολογιστής μετά την εγκατάσταση, δεν φαίνεται να έκανες κάτι λάθος. Το πιο πιθανό είναι να είναι κάποια ρύθμιση στο BIOS σου, μιας και μου λες ότι είχες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και στα 8.
Δοκίμασε όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση( κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ΔΕΝ χρειάζεται να κλείσεις καμία φορά τον υπολογιστή σου), να τον κλείσεις και μετά να αφαίρεσεις το καλώδιο ρεύματος ή να κλείσεις το διακόπτη του τροφοδοτικού. Μετά από λίγο βάλε ξανά το καλώδιο και δοκίμασε να τον ανοίξεις κανονικά από το Power.
Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και μην γράψεις προσωπικά σου στοιχεία εδώ, εμφανίζονται σε όλους.

Βασίλης Το Λάθος απάντησε πριν 9 έτη

απο windows ειναι οκ οπως καταλαβα. Ρωτησα και στο e-shop εκει τον  αγορασα σε κομματια αλλα ρωτησα κι εναν τεχνικο αλλο. στο e-shop μου ειπανε οτι η μητρικη η καρτα γραφικων. 3 μηνες υπολογιστης, ρωταω ενα τεχνικο καλο κατα την γνωμη μου και μου απαντα: τα 10 εχουν ενα διαφορετικο τροπο εκκινησης απο τα 7 οι μητρικες που τρεχουν τα 10 και τα 8 εχουν ενα τσιπακι γι αυτο το λογο. του απαντησα η μητρικη μου εγραφε για 8 (asprook Z97M killer) και μου απαντησε ασε τι γραφουν αλλα αφου παταω το ρισετ πριν μπει στα windows δεν υπαρχει προβλημα.                                                         υ.γ μιας φιλης ο αδελφος εβαλε τα 10 και εγινε η οθονη μαυρη με ανοιχτο τον υπολογιστη και τελικα μου ειπε αλλαξε οθονη και ολα καλα. δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω. μεχρι να βρω καποιον αξιοπιστο τεχνικο το αφηνω ετσι. Παντως Αγγελε αν εχεις facebook και θελεις κανε αντ το: Βασιλης Το Λαθος ευχαριστω πολυ