Nikos Kasimis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημέρα! Θα θέλαμε τη βοήθειά σας για μια ρουτίνα στο excel που χρειαζόμαστε στην Υπηρεσία.Αφού καταχωρήσουμε με το χέρι το χρόνο προχωρινής κράτησης του κρατούμενου Α, σε μορφή "από ...../...../2015 έως και ..../...../2015 π.χ και αφού περάσουμε και άλλα τυχόν τέτοια διαστήματα για τον Α ( μπορει ο ίδιος να εχει περισσοτερα απο ενα ) , μπορουμε να εχουμε κατω εναν υπολογισμο που να μας δινει αθροιστικα πόσα έτη, μήνες, μέρες κρατηθηκε συνολικα ο Α? Κατόπιν αφου καθαρισει η φορμα , να περναμε τα στοιχεια του Β. Τελος, αν ειναι εφικτο να κραταει καπου τα στοιχεια και των δυο (α,β) για τυχον υπολογισμους αθροιστικά .Εμας μας εβγαλε τα μάτια ! Απο την αλλη ειναι ιδιαιτερα χρησιμο για τη δουλεια μας !Ευχαριστουμε εκ των προτέρων.
Νίκος Κασίμης
nikolaos35@yahoo.com

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Νίκο,

Για δες εδώ, πιστεύω κάνει αυτό που θέλεις, καθώς σου επιτρέπει να αφαιρέσεις ημερομηνίες μεταξύ τους για να δεις τη διαφορά.

Για να κρατάτε στοιχεία που εισάγετε σε μια φόρμα, μάλλον το Access θα ήταν πιο χρήσιμο που δημιουργεί βάση δεδομένων, το Excel δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοιου είδους εισαγωγή δεδομένων.