Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsAγορά Laptop μέχρι 500 ευρώ
George Vgs ρώτησε πριν 8 έτη
Γεια σας,
μπορείτε να μου προτείνετε ένα laptop μέχρι 500 ευρώ για να μπορώ να παίζω το League of Legends και γενικά να μπορώ να πλοηγούμαι στο διαδίκτυο και να βλέπω ταινίες.Επίσης επιθυμώ να είναι γρήγορος και να μην έχει κολλήματα.Τέλος θα ήθελα να αντέξει στον χρόνο(δηλαδή για 4 χρόνια τουλάχιστον). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτός έχει καλή κάρτα γραφικών για παιχνίδια.

Αν θες όμως έναν που να σου κρατήσει, θα πάρεις αυτόν, που έχει καλύτερο επεξεργαστή και 8 GB μνήμης. Είναι σε προσφορά η τιμή του μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, χωρίς την έκπτωση είναι 659 ευρώ.

George Vgs απάντησε πριν 8 έτη

Αν στον πρώτο κάνω αναβάθμιση στη ram σε 8gb,θα είμαι καλυμμένος; Δηλαδή θα αντέξει;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ο επεξεργαστής του είναι λίγο μικρός, αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά.

George Vgs απάντησε πριν 8 έτη

Δηλαδή τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί; Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης του επεξεργαστή; αν ναι με τι κόστος για να έχω κάποιον πιο αξιόπιστο και γρήγορο;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Μπορεί η επόμενη έκδοση των Windows ή νέα παιχνίδια που θα θέλεις να παίξεις να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις όσον αφορά τον επεξεργαστή.

Η αναβάθμιση επεξεργαστή δεν είναι απλή υπόθεση, γιατί οι επεξεργαστές για laptop δεν πωλούνται στη λιανική, θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις και ίσως χρειαστεί να τον παραγγείλεις από το εξωτερικό μέσω ebay.